Κλήρωση για 5 ετήσιες συνδρομές στο “The Books’ Journal” από το ReadPoint.gr

Ο “Ηλεκτρονικός Αναγνώστης” σε συνεργασία με τo ηλεκτρονικό περίπτερο και βιβλιοπωλείο ReadPoint.gr σας προσφέρουν 5 δωρεάν ετήσιες συνδρομές για το μηνιαίο περιοδικό βιβλίου, γραμμάτων, τεχνών, ιδεών και πολιτικής The Books’ Journal, που εκδίδεται από τον Ηλία Κανέλλη και διατίθεται ηλεκτρονικά αποκλειστικά από το ReadPoint (δείτε την παρουσίαση του περιοδικού). Η αξία κάθε συνδρομής είναι €25. Το περιοδικό διαβάζεται σε ηλεκτρονικού υπολογιστές με Windows (PC), iPad και iPhone με τις εφαρμογές του ReadPoint.
Πώς μπαίνετε στην κλήρωση
Από τώρα και έως την Πέμπτη (12/7) στις 2 το μεσημέρι μπορείτε να συμμετάσχετε στην κλήρωση με τους εξής τρόπους:

Την Πέμπτη θα γίνει κλήρωση μέσω του random.org από ενιαία λίστα με τα ονόματα όσων δήλωσαν συμμετοχή. Τα ονόματα θα ανακοινωθούν στο αντίστοιχο κοινωνικό δίκτυο και οι νικητές και οι νικήτριες θα ενημερωθούν με προσωπικό μήνυμα (θα χρειαστεί να ανοίξουν ένα account στο ReadPoint και να με ενημερώσουν με ποιο email το άνοιξαν για να παραλάβουν το πρώτο τεύχος του περιοδικού).

ReadPoint
Το ReadPoint.gr είναι ελληνικό ηλεκτρονικό περίπτερο και βιβλιοπωλείο. Τα ebooks, τα περιοδικά και οι εφημερίδες που διαθέται διαβάζονται σε υπολογιστές με Windows και στην εφαρμογή του για iPad, iPhone και iPod touch. Στο ReadPoint είναι διαθέσιμα περιοδικά όπως τα PC Magazine, The Books’ Journal, HOT DOC, RAM, HiTech, 4 ΤΡΟΧΟΙ, Men’s Health, Ιστορία Εικονογραφημένη, εφημερίδες όπως οι Έθνος, Ημερησία, Εξπρές, Μετρό, CityPress και πολλές αθλητικές και βιβλία των εκδόσεων Λιβάνη, Άγκυρα, Κέδρος, Τετράγωνο ανάμεσα σε άλλα.

Θέλετε να ενημερώνεστε για τις ειδήσεις και τις προσφορές στα ebooks; Κάντε like στη σελίδα του “Ηλεκτρονικού Αναγνώστη” στο Facebook και ακολουθείστε τον @eAnagnostis στο Twitter.