Κλήρωση για 16 κλασικά ebooks των Εκδ. Καστανιώτη

Στο πλαίσιο της εβδομάδας “Διάβασε ένα ebook“, σήμερα ο “Ηλεκτρονικός Αναγνώστης” σε συνεργασία με τις Εκδόσεις Καστανιώτη προσφέρουν σε 3 αναγνώστες τα 16 ebooks της σειράς κλασικής λογοτεχνίας των εκδόσεων. 16 κλασικά έργα σε ePUB: Μπαλζάκ, Πούσκιν, Ιούλιος Βερν, Τζέην Ωστιν, Τολστόι, Γκόγκολ, Φουρνιέ, Μαρκ Τουέιν, Χέντρι Τζέιμς, Δάφνη ντι Μωριέ, Χάγκαρντ, Αλ. Δουμάς, Σατωμπριάν, Ντιντερό.

Οι νικητές θα ανοίξουν λογαριασμό (δωρεάν, απαιτείται μια διεύθυνση email) ή θα χρησιμοποιήσουν το λογαριασμό που ήδη έχουν και θα βρουν τα ebooks στο ψηφιακό τους ράφι.

Τα ePUB από τις Εκδ. Καστανιώτη μπορούν να διαβαστούν  στη συσκευή και την εφαρμογή της επιλογής σας και μπορούν να μετατραπούν και σε mobi για Kindle (οδηγός βήμα-βήμα)

Πώς μπαίνετε στην κλήρωση
Από τώρα και έως τις 11 το πρωί της Παρασκευής (8/3) , μπορείτε να συμμετάσχετε στην κλήρωση με τους εξής τρόπους:

  • μέσω Facebook: Επισκέψου τη σελίδα του eAnagnostis.gr στο Facebook, κάνε Like και άφησε το σχόλιό σου κάτω από το post του διαγωνισμού.
  • μέσω Twitter: Τουίταρε αυτό το μήνυμα: Κλήρωση στον @eAnagnostis για 16 κλασικά ebooks των @Kastaniotis_Ed Μάθε πώς εδώ: http://goo.gl/L38qO #ebookgr #ebookweek
  • μέσω Google+: Επισκέψου τη σελίδα του eAnagnostis.gr στο Google+, πρόσθεσέ τη στους κύκλους σου (Add to circle) και στη συνέχεια άφησε το σχόλιο σου κάτω από το post του διαγωνισμού.

Την Παρασκευή μετά τις 11 θα γίνει κλήρωση μέσω του random.org από ενιαία λίστα με τα ονόματα όσων δήλωσαν συμμετοχή. Τα ονόματα θα ανακοινωθούν στο αντίστοιχο κοινωνικό δίκτυο και το promo code θα σταλεί στους νικητές με προσωπικό μήνυμα.

Θέλετε να ενημερώνεστε για τις ειδήσεις και τις προσφορές στα ebooks; Κάντε like στη σελίδα του “Ηλεκτρονικού Αναγνώστη” στο Facebook και ακολουθείστε τον @eAnagnostis στο Twitter.