Κλήρωση για 10 ebooks από τις Εκδόσεις Διόπτρα

Σήμερα ο “Ηλεκτρονικός Αναγνώστης” σε συνεργασία με τις Εκδόσεις Διόπτρα προσφέρουν 10 ebooks από 5 διαφορετικούς τίτλους μέσα από το iBookstore της Apple (2 promo codes για κάθε τίτλο).
Διαλέξτε ανάμεσα στα ebooks:

Είναι η πρώτη κλήρωση που διοργανώνουμε με τις Εκδ. Διόπτρα μέσα από το iBookstore, καθώς τα ebooks των εκδόσεων είναι  πλέον διαθέσιμα μέσα και από το βιβλιοπωλείο της Apple.

Τα ebooks είναι σε μορφή ePUB. Προέρχονται από το iBookstore και διαβάζονται σε iPad, iPhone και iPod touch με την εφαρμογή iBooks.
Πώς μπαίνετε στην κλήρωση
Από τώρα και έως τις 4 το μεσημέρι της Τρίτης (18/6), μπορείτε να συμμετάσχετε στην κλήρωση με τους εξής τρόπους:

  • μέσω Facebook: Επισκέψου τη σελίδα του eAnagnostis.gr στο Facebook, κάνε Like και γράψτε σε σχόλιο κάτω από το post του διαγωνισμού τον τίτλο του ebook που θέλετε να κερδίσετε.
  • μέσω Twitter:  Τουιτάρετε αυτό το μήνυμα με τον τίτλο του βιβλίου που θέλετε να κερδίσετε (αντικαταστήστε το κείμενο μέσα στις αγκύλες): Κλήρωση στον @eAnagnostis για το ebook [ΤΙΤΛΟΣ ΒΙΒΛΙΟΥ] από τις @DioptraBooks Μάθε πώς εδώ: http://goo.gl/YmpB8
  • μέσω Google+: Επισκέψου τη σελίδα του eAnagnostis.gr στο Google+, πρόσθεσέ τη στους κύκλους σου (Add to circle) και γράψτε σε σχόλιο κάτω από το post του διαγωνισμού τον τίτλο του ebook που θέλετε να κερδίσετε.

Αύριο μετά τη 4, θα γίνει κλήρωση μέσω του random.org από ενιαία λίστα με τα ονόματα όσων δήλωσαν συμμετοχή. Τα ονόματα θα ανακοινωθούν στο αντίστοιχο κοινωνικό δίκτυο και το promo code θα σταλεί στους νικητές με προσωπικό μήνυμα.

Οδηγίες για την εξαργύρωση των promo codes

Μπορείτε να εξαργυρώσετε τα promo codes από το iTunes στον υπολογιστή σας επιλέγοντας redeem/εξαργύρωση ή ανοίγοντας το iBookstore από την εφαρμογή iBooks στα iPad, iPhone και iPod touch και επιλέγοντας επίσης redeem/εξαργύρωση στο κάτω μέρος της κεντρικής σελίδας του iBookstore. Αναλυτικότερες οδηγίες για την εξαργύρωση μπορείτε να βρείτε εδώ.

Θέλετε να ενημερώνεστε για τις ειδήσεις και τις προσφορές στα ebooks; Κάντε like στη σελίδα του “Ηλεκτρονικού Αναγνώστη” στο Facebook και ακολουθήστε τον @eAnagnostis στο Twitter.