Κλήρωση για τις εφαρμογές-ebook “Τρία μικρά αρκουδάκια” και “Ο πωλητής ονείρων” της Publisto

Σήμερα ο “Ηλεκτρονικός Αναγνώστης” σε συνεργασία με τη Publisto προσφέρουν 3 promo codes για να κατεβάσετε δωρεάν το ηλεκτρονικό βιβλίο-εφαρμογή για το iPad “Ο Πωλητής Ονείρων” (€3,99) του Henry Beston “για ένα αγόρι που συναντά ένα γέρο μάγο και ανακαλύπτει έναν κόσμο που μπορεί και αναποδογυρίζει” και 3 promo codes για το βιβλίο-εφαρμογή για iPad “Τρία Μικρά Αρκουδάκια” (€3,99), μια “μικρούλικη, μικρούτσικη” απόδοση του παραμυθιού της Χρυσομαλλούσας και των τριών αρκούδων, βασισμένης στο κείμενο του Robert Southey. Τα ebooks έχουν νέα εικονογράφηση, ηχογραφημένη αφήγηση, δίνουν στα παιδιά τη δυνατότητα να αλληλεπιδρούν με το περιεχόμενο τους και να ζωγραφίζουν εικόνες, να παίζουν παιχνίδια με κάρτες, να “ενώνουν τις γραμμές”, να συμπληρώνουν παζλ, πάντα μέσα από την εφαργομή και σε σχέση με το παραμύθι. Οι γονείς μπορούν ακόμα να καταγράψουν τη δική τους, προσωπική ανάγνωση του παραμυθιού. Διαβάστε εδώ την αναλυτική παρουσίαση.
Πώς μπαίνετε στην κλήρωση
Από τώρα και έως τη 1 το μεσημέρι της Κυριακής, 22  Ιουλίου, μπορείτε να συμμετάσχετε στην κλήρωση με τους εξής τρόπους:

Αύριο στη 1 θα γίνει κλήρωση μέσω του random.org από ενιαία λίστα με τα ονόματα όσων δήλωσαν συμμετοχή. Τα ονόματα θα ανακοινωθούν στο αντίστοιχο κοινωνικό δίκτυο και το promo code θα σταλεί στους νικητές με προσωπικό μήνυμα.

Οδηγίες για την εξαργύρωση των promo codes

Μπορείτε να εξαργυρώσετε τα promo codes από το iTunes στον υπολογιστή σας επιλέγοντας redeem/εξαργύρωση ή ανοίγοντας το App Store στο iPad και επιλέγοντας επίσης redeem/εξαργύρωση στο κάτω μέρος της κεντρικής σελίδας του καταστήματος.

Η Publisto

Εκδοτικός οίκος και εταιρία ανάπτυξης εφαρμογών συγχρόνως η Publisto, με έδρα την Αθήνα, ιδρύθηκε το Δεκέμβριο του 2011 και έκανε την πρώτη της εμφάνιση με εφαρμογές-παιδικά ebooks την Άνοιξη. “Σκοπός μας είναι να διατηρήσουμε άψογη ισορροπία ανάμεσα στην παραδοσιακή αφήγηση και το διαδραστικό παιχνίδι μέσα σε ένα σχεδιαστικό περιβάλλον εμπνευσμένο από τις ανάγκες των μικρών μας φίλων”, αναφέρει η ομάδα της Publisto. Οι εφαρμογές της κυκλοφορούν στα ελληνικά, αλλά είναι επίσης μεταφρασμένες σε αγγλικά, ισπανικά και πορταγαλικά Βραζιλίας στοχεύοντας από την αρχή στη διεθνή αγορά.
Τρεις είναι οι εφαρμογές για iPad που έχει κυκλοφορήσει ως σήμερα στα ελληνικά η Publisto, και οι τρεις είναι κλασικά παιδικά παραμύθια: “Το Ασχημόπαπο” (€3,99) του Χανς Κρίστιαν Άντερσεν “για ένα μικρό, άσχημο παπάκι που ενάντια σε όλες τις δυσκολίες, μεγαλώνει και γίνεται ένας πανέμορφος κύκνος”, “Ο Πωλητής Ονείρων” (€3,99) του Henry Beston “για ένα αγόρι που συναντά ένα γέρο μάγο και ανακαλύπτει έναν κόσμο που μπορεί και αναποδογυρίζει” και “Τρία Μικρά Αρκουδάκια” (€3,99), μια “μικρούλικη, μικρούτσικη” απόδοση του παραμυθιού της Χρυσομαλλούσας και των τριών αρκούδων, βασισμένης στο κείμενο του Robert Southey.
Θέλετε να ενημερώνεστε για τις ειδήσεις και τις προσφορές στα ebooks; Κάντε like στη σελίδα του “Ηλεκτρονικού Αναγνώστη” στο Facebook και ακολουθείστε τον @eAnagnostis στο Twitter.