Κάθε μέρα ενα ebook με μεγάλη έκπτωση από το Amazon

Ένα ebook κάθε μέρα με μεγάλη έκπτωση, που μπορεί να φτάνει και το 75%, άρχισε να προσφέρει το Amazon μέσω του νέου προγράμματος “Kindle Daily Deal“. Η προσφορά ισχύει και για τους αναγνώστες εκτός ΗΠΑ. Κρατάει για 24 ώρες και ανανεώνεται κάθε μέρα στις 10 η ώρα το πρωί ώρα Ελλάδας (12 τα μεσάνυχτα ώρα Ανατολικής Ακτής ΗΠΑ).

Τα ebooks που δίνει σε προσφορά το Amazon είναι μια ευκαιρία για να προωθηθούν συγγραφείς και βιβλία που δεν είναι ιδιαίτερα γνωστά. Οι προσφορές αφορούν αξιόλογα βιβλία, που θα μπορούσε να έχει κανείς έτσι κι αλλιώς στη λίστα του με τα βιβλία θα ήθελε να διαβάσει. Η σημερινή προσφορά π.χ. είναι για το βιβλίο “Elisabeth Street” της Laurie Fabiano, που αφηγείται την ιστορία της Giovanna, μια Ιταλίδας μετανάστριας πρώτης γενιάς στις ΗΠΑ, και μέσα από αυτήν την εμπειρία της ιταλικής μετανάστευσης στη χώρα μέσα από τα βιώματα διαδοχικών γενεών. Οι κριτικές των αναγνωστών στη σελίδα του Amazon είναι ιδιαίτερα θετικές, ενώ από $7.99 το ebook με την προσφορά κοστίζει $1.99 (περίπου €1,4, έκπτωση 75%)

Κάθε μέρα το Amazon θα ανακοινώνει τη νέα του προσφορά μέσα από το Twitter και το Facebook. Στο eAnagnostis στο Twitter θα ενημερώνω για ebooks που το Amazon δίνει σε προσφορά και έχουν ευρύτερο ενδιαφέρον.
Τα ebooks που αγοράζονται από το Amazon μπορού να διαβαστούν στους ηλεκτρονικούς αναγνώστες Kindle, καθώς και σε υπολογιστές, κινητά τηλέφωνα και tablet PC μέσω των εφαρμογών Kindle ή μέσα από τον browser με τον Kindle Cloud Reader