Η ελληνική πλατφόρμα ebooks Digibooks4All στην 16η eBook Expo στο Τόκυο

Τη συμμετοχή της στη 16η e-Book Expo στο Τόκυο, που διεξάγεται από σήμερα έως την Παρασκευή, ανακοίνωσε η Digibooks4All, ελληνική πλατφόρμα για τη δημιουργία βιβλιοπωλείων και εφαρμογών για ebooks. Με αφορμή την έκθεση, που είναι η μεγαλύτερη διεθνώς για το ηλεκτρονικό βιβλίο, η Digibooks4All αναφέρεται στην παρουσία της εκτός Ελλάδας, με εγκαταστάσεις βιβλιοπωλείων και ανάπτυξη εφαρμογών για ebooks σε Ευρώπη, Αυστραλία και Μέση Ανατολή, αλλά και τα σχέδιά της να επεκταθεί στην Άπω Ανατολή. Στην Ελλάδα η Digibooks4All παρέχει την τεχνική υποδομή στο βιβλιοπωλείο CosmoBooks που άνοιξε πρόσφατα η Cosmote, στο ιδιόκτητο MyeBooks και σε σειρά άλλων ηλεκτρονικών βιβλιοπωλείων.
Η ανακοίνωση της Digibooks4All:

Το περίπτερο της Digibooks4All στο Τόκιο
Η Digibooks4all συνεχίζοντας την προσπάθεια της προώθησης της ελληνικής πλατφόρμας της σε ολόκληρο τον κόσμο συμμετέχει με περίπτερο και στη Διεθνή Έκθεση e-book του Τόκυο.
Είναι η τρίτη Διεθνής Έκθεση που συμμετέχουμε μετά από αυτές του Άμπου Ντάμπι και του Λονδίνου.
Είναι η μεγαλύτερη εκθεση στον κοσμο για τα e-books και η μοναδική που γίνεται ξεχωριστα απο τις εκθέσεις για τα τυπωμένα βιβλία.
Συμμετέχουν όλοι σχεδόν οι κατασκευαστές tablet PC και e-reader καθώς και πολλές μεγάλες εταιρίες που διαθέτουν λογισμικό για e-book.
Σκοπός της συμμετοχής μας αυτής είναι, μετά την Ευρώπη, την Αυστραλία και τη Μέση Ανατολή, όπου εδω και δύο χρόνια η πλατφόρμα μας χρησιμοποιείται απο εκδοτικους οίκους και βιβλιοπωλεια, να δοκιμάσουμε και την αγορά της Απω Ανατολής.
Οι εφαρμογές μας για iOS και Android είναι πλήρως προσαρμοσμένες στα ιαπωνικά, που απαιτούν κατακόρυφη γραφή και ανάποδο γύρισμα σελίδας.
Digibooks4All