Ηλεκτρονικά βιβλία και από το ηλεκτρονικό κατάστημα Kuku.gr

To banner για τα ebooks του kuku.gr
Τη διάθεση ηλεκτρονικών βιβλίων ξεκίνησε το ηλεκτρονικό κατάστημα Kuku.gr. Τα e-books διατίθενται μέσα από την ηλεκτρονική διεύθυνση ebooks.kuku.gr. Όπως φαίνεται από την ειδική σελίδα που ετοιμάζεται όμως, υπάρει η προοπτική ενσωμάτωσης των e-books στο ανανεωμένο κυρίως site που θα είναι ολοκληρωμένο την 1η Σεπτεμβρίου. To Kuku.gr διαθέτει επίσης τυπωμένα βιβλία, cd, dvd, παιχνίδια και δώρα. Ανήκει στην εταιρεία Brainfood, που έχει επίσης τις Εκδόσεις Οξύ και την Εμπειρία Εκδοτική, ενώ εκδίδει το περιοδικό για το βιβλίο Index, ανάμεσα σε άλλες δραστηριότητες στο χώρο της ψυχαγωγίας

Το Kuku.gr χρησιμοποιεί την πλατφόρμα ηλεκτρονικών βιβλιοπωλείων της DigiBooks4All και διαθέτει 2.661 e-books στα ελληνικά από 60 εκδότες. Τα e-books είναι σε μορφή ePUB και PDF και τα προς πώληση είναι κλειδωμένα με Adobe DRM. Οι τιμές και και η μορφή στην οποία διατίθενται τα e-books καθορίζονται από τους εκδοτικούς οίκους. Στο site δίνεται η δυνατότητα περιήγησης στα e-books με βάση το συγγραφεά, τον τίτλο, τον εκδότη και τις θεματικές κατηγορίες των βιβλίων, ενώ υπάρχει και η δυνατότητα σχολιασμού των βιβλίων. Όπως προκύπτει από την ανακοίνωση του Kuku.gr, θα γίνονται επίσης διαγωνισμοί και κληρώσεις με δώρο δωρεάν e-books.
Η ανακοίνωση του Kuku.gr:

Το νέο μας ψηφιακό βιβλιοπωλείο

Μπείτε στη φωλιά του kuku και βάλτε στη βαλίτσα σας όσα βιβλία θέλετε αφού το νέο μας ψηφιακό βιβλιοπωλείο ebooks.kuku.gr με αποκλειστικότητα στην πώληση ψηφιακών βιβλίων – e-books είναι πραγματικότητα!
Πιστοί στις εξελίξεις που συμβαίνουν στο χώρο του βιβλίου, δε θα μπορούσαμε να μείνουμε ασυγκίνητοι μπροστά στην επανάσταση του e-book.
Με μεγάλη χαρά σας παρουσιάζουμε το νέο ψηφιακό κατάστημά μας ebooks.kuku.gr το οποίο ειδικεύεται αποκλειστικά στην πώληση ψηφιακών βιβλίων – e-books!
Τα πλεονεκτήματα του kuku είναι πολλά και σημαντικά:
• Μεγάλη γκάμα βιβλίων, γνωστών εκδοτικών οίκων, που εμπλουτίζονται καθημερινά. Αυτή τη στιγμή διαθέτουμε πάνω από 2.500 τίτλους σε όλες σχεδόν τις κατηγορίες.
• Τα e-books διατίθενται σε μορφή epub και pdf ώστε να μπορεί κανείς να τα διαβάσει όχι μόνο από φορητούς ψηφιακούς αναγνώστες (Kindle, Nook, iPad) αλλά και από τον υπολογιστή του.
• Τιμές τόσο φθηνές που είναι ασυναγώνιστες! Η τιμή πώλησης είναι περίπου στο μισό της κανονικής τιμής των βιβλίων ενώ θα υπάρχουν και ειδικές προσφορές!
• Διαγωνισμοί και κληρώσεις που θα γίνονται καθημερινά με δώρα e-books!
• Εύκολη και άμεση χρήση τόσο στην αναζήτηση ενός τίτλου όσο και στην αγορά. Η αγορά γίνεται απευθείας, δηλαδή όταν χρεωθεί η πιστωτική κάρτα κατεβαίνει αμέσως το αρχείο στον ψηφιακό αναγνώστη!
Και είμαστε ακόμη στην αρχή…
Για περισσότερες πληροφορίες πληκτρολογήστε ebooks.kuku.gr