Δωρεάν το ηλεκτρονικό τεύχος του λογοτεχνικού περιοδικού “αντί x λόγου”

Δωρεάν διατίθεται πλέον το τεύχος Μαρτίου (τ. 13) του τριμηνιαίου λογοτεχνικού περιοδικού “αντί x λόγου” (διαβάζεται “αντί επί λόγου” ή “αντί επιλόγου”) με βιβλιοπαρουσιάσεις, λογοτεχνία και αρθρογραφία γύρω από το χώρο του βιβλίου. Στο περιοδικό ο “Ηλεκτρονικός Αναγνώστης” διατηρεί τη δική του στήλη για τα ebooks. Μπορείτε να διαβάσετε το περιοδικό στο site του, όπου φιλοξενούνται επιπλέον κείμενα των μελών της κοινότητας και λογοτεχνικές ειδήσεις, ή κατευθείαν στο issuu. Είναι δυνατή η αποθήκευση σε PDF.
Σε αυτό το τεύχος συνεργάστηκαν οι: Γιάννης Καλπούζος, Γιάννης Φιλιππίδης, Στέργια Κάββάλου, Δημήτρης Κρανιώτης, Βασιλική Νευροκοπλή, Ζηνοβία Μαρνέζη, Ευάγγελος Ευθυμίου, Δέσποινα Χατζή, Αγιάτη Μπενάρδου, Αμαλία Νινιράκη, Κυριάκος Χαλκόπουλος, Ευρυδίκη Αμανατίδου, Ιωάννα Σαμαρά, Δημήτρης Α. Δημητριάδης, Έλένος Χαβάτζας, Θάνος Πάσχος, Νικόλαος Φωτιάδης, Κατερίνα Αξούγκα, Γιάννης Πλιώτας, Μιχάλης Καλαμαράς, Θοδωρής Τσαφής, Ελένη Μπάρκα, Αγγελική Σχοινά, Παναγιώτης Φερεντίνος, Σπύρος Βουτσινάς, Τζόρτζια Νάστα, Μυρτώ Πάντη.

Στην έντυπή του έκδοση το περιοδικό (64 έγχρωμες σελίδες) κοστίζει €4.95 και είναι διαθέσιμο στα βιβλιοπωλεία σε αρκετές πόλει, ενώ μπορείτε επίσης να γίνετε συνδρομητές (έκπτωση 10% + δωρεάν ταχυδρομικά). Η ηλεκτρονική του έκδοση, όπως και τα παλιότερα τεύχη, διατίθεται δωρεάν, αλλά είναι διαθέσιμη αργότερα από την έντυπη έκδοσή του. Το επόμενο τεύχος κυκλοφορεί τον Ιούνιο.

Το αντί x λόγου είναι ένα λογοτεχνικό περιοδικό που εκδίδεται στα Ιωάννινα και διανέμεται σε όλη την Ελλάδα. Περιέχει διηγήματα, ποίηση, άρθρα για την λογοτεχνία και το βιβλίο αλλά και γενικότερα κείμενα περί τέχνης.