Δωρεάν για σήμερα η εφαρμογή-ebook “Ένα καινούργιο ζωάκι” για iPhone, iPad από τις εκδόσεις Ψυχογιός.

Οι Εκδόσεις Ψυχογιός δίνουν για σήμερα δωρεάν την εφαρμογή-ebook Ένα καινούργιο ζωάκι της Ρένας Ρώσση-Ζαΐρη για iPad, iPhone και iPod touch. Η τιμή της εφαρμογής ήταν στα $1.99 ή 1.56 ευρώ. Είναι ωραία εφαρμογή, που αξίζει να κατεβάστε στη συσκευή σας.

Πρόκειται για το εικονογραφημένο παιδικό βιβλίο που κυκλοφόρησε για πρώτη φορά σε τυπωμένη έκδοση το 2008 (6,67 €). Απευθύνεται σε παιδιά τουλάχιστον 4 ετών. Το ebook είναι πολύχρωμο, διαδραστικό, τόσο στα ελληνικά όσο και στα αγγλικά (“A New Pet”) μέσα στην ίδια εφαρμογή και υπάρχει ηχογραφημένη αφήγηση του περιεχομένου του και στις δύο γλώσσες. Οι Εκδόσεις Ψυχογιός το περιγράφουν ως “κινούμενο διαδραστικό παραμύθι” και δίνουν “εικοσιτετράωρη υποστήριξη μέσα από το mail των εκδόσεων”.

Το ebook είναι διαθέσιμο για iPhone, iPod touch και iPad, απαιτεί iOS 3.2 ή νεότερο και καταλαμβάνει 53.2 MB.

Η υπόθεσή του σύμφωνα με την περιγραφή της εφαρμογής έχει ως εξής:

Ο Μάγκας είναι ένα ευτυχισμένο σκυλάκι που έχει συνηθίσει να το κανακεύουν. Ξαφνικά εμφανίζεται στο σπίτι ένα καινούριο ζωάκι και…σημασία δεν του δίνουν πια. Μόνο το καινούριο ζωάκι πάνε βόλτα μέσα σε ένα κρεβατάκι με ρόδες. Ο Μάγκας θυμώνει κι αποφασίζει να το δαγκώσει κι αποφασίζει να λάβει δράση…

Διαβάστε επίσης: