Διέρρευσε ο νέος ηλεκτρονικός αναγνώστης Sony Reader PRS-T2

Ο Sony Reader PRS-T2

Επιβεβαιώνοντας τις διαρροές από την αμερικανική Ομοσπονδιακή Επιτροπή Επικοινωνιών (FCC) και ηλεκτρονικό κατάστημα στον Καναδά, διέρρευσε η πρώτη φωτογραφία (επάνω) και τα τεχνικά χαρακτηριστικά του νέου ηλεκτρονικού αναγνώστη της Sony, του Sony Reader PRS-T2. 
Όπως φαίνεται και από τη φωτογραφία, οι αλλάγες στο design είναι οριακές, αλλά υπαρκτές. Κυρίως τα κλασικά κουμπιά για το χειρισμό της οθόνης έχουν αντικατασταθεί από “μαλακά” κουμπιά, πιο κοντά σε αυτά που βρίσκουμε στα κινητά τηλέφωνα με Android, και εξωτερικά η συσκευή είναι πιο ματ σε σχέση με τον PRS T-1. Η τιμή παραμένει στα $129 και διατίθεται σε λευκό, μαύρο και κόκκινο.
Τεχνικά χαρακτηριστικά

Τα τεχνικά χαρακτηριστικά του PRS T-2 φαίνεται να είναι ταυτόσημα με του προηγούμενου μοντέλου. Έχει οθόνη αφής από ηλεκτρονικό χαρτί (Pearl της E Ink, ανάλυση 800 x 600), συνδέεται στο internet μέσω WiFi, έχει εσωτερική μνήμη 2GB (με τα 1,3 GB διαθέσιμα για αποθήκευση e-books) και θύρα microSD για επέκτασή της και η μπαταράι διαρκεί έως 2 μήνες. Το βάρος του είναι 167 γραμμάρια και διαφημίζεται ως “ο ελαφρύτερος ηλεκτρονικός αναγνώστης του κόσμου”.
Όπως και πριν, υπάρχουν ενσωματωμένα 6 λεξικά και υποστηρίζονται αρχεία PDF και ePUB, ξεκλείδωτα ή με το κλείδωμα της Adobe.

Ως δυνατότητες της συσκευής αναφέρονται το Evernote Clearly, εφαρμογή για τη βελτιώση της αναγνωσιμότητας σελίδεων στο internet και αποθήκευσής τους στην υπηρεσία Evernote, και το “Facebook for Reader”, χωρίς να διευκρινίζεται πώς ακριβώς αξιοποιούνται τα δύο δημοφιλή site.

Τέλος, τουλάχιστον στις ΗΠΑ, με την αγορά θα δίνεται κωδικός για δωρεάν κατέβασμα ηλεκτρονικού βιβλίου από τη σειρά Harry Potter.
Η διαρροή
(κλικ για μεγέθυνση)
Οι πληροφορίες αυτές προκύπτουν από τη ανάρτηση για λίγο χρονικό διάστημα της συσκευής στο ηλεκτρονικό κατάστημα J&R.com στη Νέα Υόρκη.
Επιπλέον, καθώς ήρθε στην επιφάνεια προσφορά στα $99 που θα τρέξει στα καταστήματα MCX Core Brands από 5 έως 18 Σεπτεμβρίου, η ημερομηνία κυκλοφορίας της συσκευής τοποθετείται το αργότερο στις αρχές Σεπτεμβρίου.