Αναβάθμιση στις εφαρμογές Kindle για iPhone και iPad ειδικά για την οθόνη Retina

iPad: η βιβλιοήκη επανασχεδιασμένη

Αναβάθμιση για τις εφαρμογές Kindle για iPad, iPhone και iPod touch με επανασχεδιασμό και για την οθόνη υψηλής ανάλυσης Retina του νέου iPad.
Η νέα εμφάνιση των εφαρμογών μοιάζει πολύ με την αντίστοιχη εφαρμογή για το tablet PC Kindle Fire. Η πρόσβαση έχει γίνει ευκολότερη και άμεση στο περιεχόμενο που έχουμε στο λογαριασμό μας (Cloud) αλλά δεν έχουμε κατεβασμένο στη συσκευή (Device). Η περιήγηση ανάμεσα στα διαφορετικά ήδη περιεχομένου μέσα στην εφαρμογή είναι επίσης πιο σαφή: “All Items” για το σύνολο του περιοχομένου, “Books” για τα ebooks από το Amazon, “Newsstand” για τα περιοδικά από το Amazon και “Docs” για προσωπικά μας αρχεία PDF. Οι κάτοιχοι iPhone και iPod touch μπορούν να δουν τη βιβλιοθήκη τους σε μορφή grid, με κυλιόμενα ράφια.
Τα εικονίδια και οι γραμματοσειρές έχουν βελτιστοποιηθεί για τη νέα, υψηλότερης ανάλυσης οθόνη του καινούργιου iPad.
Οι εφαρμογές δε δίνουν τη δυνατότητα αγοράς, αλλά το Amazon έχει δημιουργήσει μια ειδική σελίδα για το iPad για αυτόν το σκοπό στη διεύθυνση amazon.com/iPadKindleStore.
Σε προσεχή αναβάθμιση θα υποστηριχτεί επίσης το άνοιγμα ενός αρχείου PDF με την εφαρμογή κατευθείαν από το email μας ή τον browser Safari.

Screenshots

iPad: οι επιλογές για τροποποίηση της εμφάνισης των ebooks

iPad: υπογραμμίσεις, σημειώσεις και ενσωματωμένο λεξικό

iPad: ανάγνωση και αρχείων PDF

iPad: ανάγνωση ebooks