Αναβάθμιση για το Flipboard, γρηγορότερο, με αναζήτηση και Instagram

Το Flipboard, η εφαρμογή για iPad που συγκεντρώνει από τα κοινωνικά μας δίκτυα περιεχόμενο και τα παρουσιάζει σε μορφή περιοδικού, αναβαθμίστηκε σήμερα. Το Flipboard, μια από τις πιο δημοφιλείς εφαρμογές στο iPad, έγινε γρηγορότερο στο κατέβασμα περιεχομένου και το γύρισμα των σελίδων. Επίσης, μπορούμε πια να αναζητήσουμε περιεχόμενο από όλα τα κοινωνικά δίκτυά μας που έχουμε συνδέσει με την εφαρμογή (Facebook, Facebook groups, Twitter, Google Reader, Flickr, άλλες ροές περιεχομένου).

Πέρα από το Flickr προστέθηκε η υπηρεσία Instagram, ιδιαίτερα δημοφιλής για το ανέβασμα φωτογραφιών.

Ένα σημείο που δεν υπήρξε πρόοδος ήταν η καλύτερη απεικόνιση του περιεχομένου που προέρχεται από τα κοινωνικά δίκτυα. Παρά ότι η εμφάνιση και η αίσθηση ξεφυλλίσματος περιοδικού έχει δημιουργήσει φανατικούς χρήστες του Flipboard, το μέγεθος και η βαρύτητα της κάθε είδησης ή ιστορίας μέσα στη σελίδα του προσωπικού μας περιοδικού είναι αυθαίρετο, με αποτέλεσμα δημοφιλή links να είναι συχνά μικρότερα σε μέγεθος (και άρα λιγότερο ορατά).

Αναζήτηση στο Flipboard

Έτσι κι αλλώς πάντως, το Flipboard δίνει μεγαλύτερη αμεσότητα και ενιαία παρουσίαση. Για κάθε link ή φωτογραφία υπάρχει επαρκής προεπισκόπηση για να αποφασίσουμε αν μας ενδιαφέρει πιο εύκολα απ’ ό,τι αν βλέπαμε απλώς τον τίτλο. Χωρίς να βγούμε από την εφαρμογή μπορούμε επίσης να επισκεφτούμε τη σελίδα που μας ενδιαφέρει και να τη μοιραστούμε και εμείς με τη σειρά μας. Ανοίγοντας την εφαρμογή και τις ενότητες που μας ενδιαφέρουν, κατεβαίνει όλο το καινούργιο περιεχόμενο, το οποίο μπορούμε να διαβάσουμε στη συνέχεια ακόμα και αν δεν είμαστε συνδεδεμένοι στο internet.

Αν δε χρησιμοποιείτε ήδη την εφαρμογή, αξίζει να την κατεβάσετε και να τη δοκιμάσετε

Διαβάστε επίσης:

Πηγή: ReadWriteWeb