“Έτσι κάνουν όλες”, το νέο βιβλίο του Μίμη Ανδρουλάκη και σε ebook

Κυκλοφόρησε σήμερα το νέο βιβλίο του Μίμη Ανδρουλάκη “Έτσι κάνουν όλες. Ο ερωτικός βίος του καθηγητή «Νοστράδαμου»” (ελληνικό iBookstore) συγχρόνως σε τυπωμένη και ηλεκτρονική μορφή από τις Εκδόσεις Καστανιώτη. Όπως και το περσινό βιβλίο του Μίμη Ανδρουλάκη (Η έβδομη αίσθηση. troika Μοίρα), το θέμα είναι η οικονομική κρίση, αν και η ιστορία είναι ερωτική.
“Η ερωτική τραγωδία του σύγχρονου Νοστράδαμου, καθηγητή των οικονομικών προγνώσεων, απεικονίζει την παγίδα των Ελλήνων σαν ανθρώπινη κατάσταση. Φιλοξενούνται σε ένα εφιαλτικό hotel απ’ όπου μπορείς να αναχωρήσεις όποτε γουστάρεις, αλλά δεν μπορείς να φύγεις ποτέ”, αναφέρει το οπισθόφυλλο του βιβλίου που συνοδεύεται από φράσεις-κλειδιά που παραπέμπουν σε κεφάλαια και ενότητες του βιβλίου:
Γυναίκες που κρύβουν κάτι
Γυναίκα από άνεμο
Η γυναίκα με τη γαλάζια ομπρέλα
Τριπλή αγάπη
Η “άπιστη” των Αθηνών
Η σειρήνα και το κτήνος με τις δύο ράχες
Ίντριγκα σ’ ερωτικό πεντάγωνο
Ο γαλάζιος άγγελος
Μια κυρία, πέντε δέκα πρόσωπα
Η biohacker
Όχι ηγέτη!
Έναν φίλο!
Το τυπωμένο βιβλίο (240 σελ) κοστίζει €12,90 και το ηλεκτρονικό (ePUB) €9,90.

Τα ebooks των Εκδόσεων Καστανιώτη διατίθενται από το το site τους και από το ηλεκτρονικό βιβλιοπωλείο PERIZITITO.GR και το iBookstore της Apple σε Ελλάδα, Κύπρο και τις άλλες χώρες όπου έχει ανοίξει.
Στα ηλεκτρονικά βιβλία τους  ενσωματώνεται υδατογράφημα με το όνομα του αγοραστή/αναγνώστη (social DRM) και δεν είναι κλειδωμένα με Adobe DRM, οπότε μπορούν να διαβαστούν με την εφαρμογή ή τη συσκευή της επιλογής μας και να μετατραπούν σε αρχείο Mobipocket για Kindle (οδηγός βήμα-βήμα για τις μετατροπές). Οι τιμές τους είναι, ανάλογα με τον τίτλο, 35% με 50% χαμηλότερες από την τιμή των αντίστοιχων τυπωμένων βιβλίων.