Έρευνα για τα ηλεκτρονικά βιβλία – απαντήστε και εσείς στις ερωτήσεις

Έρευνα για τη διάδοση της χρήσης αλλά και τις αντιλήψεις των Ελλήνων σχετικά με τα ηλεκτρονικά βιβλία (e-books) διεξάγεται από τη Νικόλ Λαφαζάνη στο πλαίσιο της εκπόνησης της διπλωματικής της εργασίας στο μεταπτυχιακό πρόγραμμα «Μάρκετινγκ και Επικοινωνία με Νέες Τεχνολογίες» του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών (πρώην ΑΣΟΕΕ). Το ερωτηματολόγιο της έρευνας συμπληρώνεται online μέσα σε 10 λεπτά και οι απαντήσεις είναι απολύτως ανώνυμες.

Θα ήταν καλό να συμμετάσχουμε όσο το δυνατόν περισσότεροι στην έρευνα αυτή, ειδικά αυτοί που ενδιαφέρονται για την ηλεκτρονική ανάγνωση και διαβάζουν e-books, καθώς τα ερωτήματα μας κάνουν να σκεφτούμε και τις δικές μας αγοράστικές συνήθειες στο ιντερνετ και ειδικά τις αγορές βιβλίων online (πόσα βιβλία αγοράσατε τον τελευταίο χρόνο; πόσα από αυτά τα αγοράσατε στο ίντερνετ;), καθώς και να επισημάνουμε αν οι τιμές για τα ηλεκτρονικά βιβλία είναι ικανοποιητικές ή όχι, τι παίζει ρόλο για την αγορά ενός e-book κλπ.

To link για το ερωτηματολόγιο είναι: http://academic.respons.gr/index.php?sid=65522&lang=el Το έχω συμπληρώσει και όντως δεν παίρνει πάνω από 10 λεπτά.