ReBoot workshop: Λύσεις απέναντι στην πανδημία

Μετά την αποτίμηση των δεδομένων της προηγούμενης χρονιάς στον κλάδο του βιβλίου, τo 2ο διεθνές, online workshop του ReBoot: Books, Business & Reading επικεντρώνεται στην εξεύρεση λύσεων στα προβλήματα που έφερε η πανδημία. Την Τετάρτη, 21 Απριλίου, 15:00-19:00 ώρα Ελλάδας, με 3 ωριαίες συνεδρίες στις οποίες παρεμβάλλονται διαλείμματα με ευκαιρίες networking και με άξονες την εσωτερική λειτουργία και την εφοδιαστική αλυσίδα, την πρόσβαση και την πώληση απευθείας στον καταναλωτή/αναγνώστη και την αγορά των δικαιωμάτων.

Ο Ηλεκτρονικός Αναγνώστης – eAnagnostis.gr είναι χορηγός επικοινωνίας και της νέας σειράς workshop του ReBoot. Μπορείτε να συμμετάσχετε και στα 4 events του ReBoot για το υπόλοιπο του 2021 με έκπτωση €50 (€99 από €149) με το κουπόνι eAnagnostis-Reboot21 στην εγγραφή μέσω Eventbrite.

Πρόγραμμα 2ου workshop

➤ 15:00. Βελτιστοποίηση διαδικασιών: Τα αναγκαία εργαλεία και δεξιότητες για την αύξηση της αποδοτικότητας και των πολύπλευρων ικανοτήτων σε ένα εκδοτικό περιβάλλον πολλαπλών μορφότυπων και πολλαπλών καναλιών πώλησης.
– Jesús Badenes (Planeta), Matt Turner (Turner Industrial Data), Gerd Robertz (BoD). Συντονισμός: Arantxa Mellado
➤ 16:15. Απευθείας στον καταναλωτή: Τα βασικά μαθήματα του unbundling, της πώλησης απευθείας στον τελικό καταναλωτή, της αυτοέκδοσης, της οικοδόμησης κοινότητας και των στατιστικών δεδομένων για τον πελάτη που επέτρεψαν στους καινοτόμους ηγέτες του κλάδου να διαπρέψουν, ή ακόμα και να επεκταθούν, κατά τη διάρκεια της πανδημίας.
– Julie McKenzie (Scribd), Peta Nightingale (Bookouture), Jason Spanos (KNK). Συντονισμός: Carlo Carrenho
➤ 17:45. Αγοραπωλησία δικαιωμάτων: Η αξία του προσωπικού του δικτύου για τον ατζέντη, οι μικρο-εκθέσεις και τα ψηφιακά δικαιώματα στη αναζήτηση καλών πρακτικών για την επιτυχία σε μια διαδικτυακή και αποκεντρωμένη αγορά δικαιωμάτων.
– Jon Malinowski (Pubmatch), Anna-Soler Pont (Pontas Agency), Kris Kliemann (ειδική στα διεθνή δικαιώματα). Συντονισμός: Ruediger Wischenbart

Το 3ο workshop θα πραγματοποιηθεί στις 15 Ιουνίου. Η γλώσσα εργασίας των workshop είναι τα αγγλικά.

Το ReBoot πραγματοποιείται με την υποστήριξη του Υπουργείου Πολιτισμού της Αυστρίας.

Χορηγοί: ΚΝΚ, BoD – Books on Demand, Plureos
Χορηγοί δεδομένων: media control, Bookwire
Χορηγοί επικοινωνίας: Boktugg, Buchreport, eAnagnostis, Livres Hebdo, Publishers Weekly, PublishNews ES, PublishNews Brazil