“Μία Ημέρα” του Ντέιβιντ Νίκολς και “Το βιβλίο του στιλ” της Ιωάννας Σουλιώτη σε ebook από τον Μίνωα

Μια “όμορφη και παράξενη ιστορία αγάπης” είναι το μυθιστόρημα “Μία Ημέρα” Ντέιβιντ Νίκολς που κυκλοφορεί και ως ebook σε ePUB (592 σελ., €9,90 από €18 το τυπωμένο) από τις Εκδόσεις Μίνωας.
Μπορεί κανείς να περάσει όλη του τη ζωή χωρίς να καταλάβει ότι αυτό που ψάχνει βρίσκεται μπροστά στα μάτια του. 
15 Ιουλίου 1988. Η Έμμα και ο Ντέξτερ γνωρίζονται τη νύχτα της αποφοίτησής τους. Την επόμενη ημέρα ο καθένας πρέπει να πάρει το δρόμο του. 
Άραγε πού θα βρίσκονται τον επόμενο χρόνο, την ίδια ημέρα; Και τον επόμενο; Θα ανακαλύψουν ότι είναι πλασμένοι ο ένας για τον άλλο;
Αυτά τα θέματα εξετάζει στο διεθνές αυτό bestseller ο Νίκολς.

Το βιβλίο του στιλ” της Ιωάννας Σουλιώτη, εινογραφημμένο από τη Σόνια Μεντή, κάνει ιστορική αναδρομή στη μόδα του προηγούμενου αιώνα και επιχειρεί να δώσει συμβουλές στις γυναίκες.

Τι σημαίνει η τάση 30’s; Ποια σταρ του Χόλιγουντ πρωτοφόρεσε αντρικό κοστούμι; Ποιος ήταν ο πρώτος σχεδιαστής που έκανε επίδειξη μόδας; 

Τι έκαναν οι γυναίκες για να φαίνονται περιποιημένες κατά τον Β΄ Παγκόσμιο πόλεμο; Πότε ο κορσές από εσώρουχο έγινε ρούχο; Το ροζ ταιριάζει με το κόκκινο; Ποιο παντελόνι με δείχνει πιο αδύνατη; Πώς θα κρύψω τη μεγάλη περιφέρειά μου; Τι να πετάξω και τι να αφήσω στην γκαρνταρόμπα μου; 

Αυτά και άλλα παρόμοια «βασανιστικά» ερωτήματα βρίσκουν απάντηση στο Βιβλίο του στιλ. Ένα βιβλίο που γράφτηκε για να αποκωδικοποιήσει τη μόδα και να τη φέρει πιο κοντά σε όλες τις γυναίκες. 

Γνωρίστε τις μεγάλες στιγμές της από το 1900 μέχρι τις ημέρες μας και βρείτε τα ρούχα που θα εξυμνήσουν τον σωματότυπό σας

Το ebook (132 σελ.) είναι διαθέσιμο σε μορφή PDF και κοστίζει €11,90 από €19 που κοστίζει το τυπωμένο βιβλίο.

Σημεία πώλησης και δυνατότητες ανάγνωσης
Συνολικά 68 ebooks (ePUB και PDF) είναι διαθέσιμα από τις Εκδόσεις Μίνωας. Τα ebooks τους είναι κλειδωμένα με Adobe DRM και διαβάζεται στους ηλεκτρονικούς αναγνώστες εκτός των Kindle και σε εφαρμογές σε tablet PC, κινητά και υπολογιστές που υποστηρίζουν το κλείδωμα της Adobe.
Tα ebooks διατίθενται απο τα ηλεκτρονικά βιβλιοπωλεία: e-bookshop.grmyeBooksΕυριπίδηςΔοκιμάκης / BigBookMπιτσάκουΤσαμαντάκηςBooks2uGreekbooks.grKuku.

Διαβάστε επίσης: