Κλήρωση για τα παιδικά και εφηβικά ebooks του Αριστείδη Μιχαλόπουλου

Σήμερα, στο πλαίσιο της εβδομάδας “Διάβασε ένα ebook“, ο “Ηλεκτρονικός Αναγνώστης” σε συνεργασία με τον Αριστείδη Μιχαλόπουλο προσφέρουν σε 5 αναγνώστες ένα ebook της επιλογής τους από τα 15 παιδικά και εφηβικά του ebooks του συγγραφέα.

Όπως αναφέρει ο ίδιος:

Έχοντας υπόψη μου τις κοινωνιολογικές έρευνες που αποδεικνύουν ότι η επιτυχία στη ζωή ενός ανθρώπου είναι και συνάρτηση του χρόνου που του έχουν αφιερώσει οι γονείς του στη διάρκεια της παιδικής του ηλικίας, έχοντας κάνει πράξη την ιδέα ότι τα μέλη μιας οικογένειας μπορούν να δημιουργήσουν έναν ολόκληρο κόσμο ομορφιάς και ασπαζόμενος τη νέα αντίληψη στον τομέα της εκπαίδευσης που πρεσβεύει την ανάγκη άντλησης και συντήρησης της δημιουργικότητας έναντι της στείρας γνώσης, έχω δημιουργήσει ένα σύνολο 28 έως σήμερα (Ιανουάριος 2014) παιδικών και εφηβικών βιβλίων με βασικούς άξονες τα παραπάνω και κύρια χαρακτηριστικά την αντισυμβατικότητα, την επινοητικότητα, την ανατροπή και το χιούμορ.

Τα ebooks είναι σε μορφή ePUB και mobi και μπορούν να διαβαστούν από συμβατές εφαρμογές και συσκευές ανάγνωσης.

To ebook “Δεν είμαι μικρός 2” είναι διαθέσιμο δωρεάν για όλους.

Πώς μπαίνετε στην κλήρωση

Από τώρα και έως τις 8 το απόγευμα της Τρίτης (4/3), μπορείτε να συμμετάσχετε στην κλήρωση με τους εξής τρόπους:
  • μέσω Facebook: Μπες στη σελίδα του eAnagnostis.gr στο Facebook, κάνε Like και άφησε το σχόλιό σου κάτω από το post του διαγωνισμού, γράφοντας ποιο ebook θα ήθελες να κερδίσεις
  • μέσω Twitter: Τουίταρε αυτό το μήνυμα: Κλήρωση στον @eAnagnostis για τα παιδικά και εφηβικά ebooks του Αριστείδη Μιχαλόπουλου Μάθε πώς: http://goo.gl/7BKCgW  #ebookgr

Την Τρίτη μετά τις 8 θα γίνει κλήρωση μέσω του random.org από ενιαία λίστα με τα ονόματα όσων δήλωσαν συμμετοχή. Τα ονόματα θα ανακοινωθούν στο αντίστοιχο κοινωνικό δίκτυο. Ο “Ηλεκτρονικός Αναγνώστης” θα επικοινωνήσει με τους νικητές και θα προωθήσει τα στοιχεία τους στον συγγραφέα, ώστε να παραλάβουν από τον ίδιο το ebook της επιλογής τους στην ηλεκτρονική μορφή (ePUB ή mobi) που προτιμούν.

Θέλετε να ενημερώνεστε για τις ειδήσεις και τις προσφορές στα ebooks; Κάντε like στη σελίδα του “Ηλεκτρονικού Αναγνώστη” στο Facebook και ακολουθήστε τον @eAnagnostis στο Twitter.