Κλήρωση για 5 ebooks από τις Εκδόσεις Διόπτρα

Σήμερα, στο πλαίσιο της εβδομάδας “Διάβασε ένα ebook” ο “Ηλεκτρονικός Αναγνώστης” σε συνεργασία με τις Εκδόσεις Διόπτρα προσφέρουν 5 ebooks από 5 διαφορετικούς τίτλους μέσα από το iBookstore της Apple (1 promo code για κάθε τίτλο).
Διαλέξτε ανάμεσα στα ebooks:

Τα ebooks είναι σε μορφή ePUB. Προέρχονται από το iBookstore και διαβάζονται σε iPad, iPhone και iPod touch με την εφαρμογή iBooks.

Πώς μπαίνετε στην κλήρωση

Από τώρα και έως τις 12 το μεσημέρι της Πέμπτης (6/3), μπορείτε να συμμετάσχετε στην κλήρωση με τους εξής τρόπους:
  • μέσω Facebook: Επισκέψου τη σελίδα του eAnagnostis.gr στο Facebook, κάνε Like και γράψτε σε σχόλιο κάτω από το post του διαγωνισμού τον τίτλο του ebook που θέλετε να κερδίσετε.
  • μέσω Twitter:  Τουιτάρετε αυτό το μήνυμα με τον τίτλο του βιβλίου που θέλετε να κερδίσετε (αντικαταστήστε το κείμενο μέσα στα εισαγωγικά): Κλήρωση στον @eAnagnostis για το ebook “ΤΙΤΛΟΣ ΒΙΒΛΙΟΥ” (@DioptraBooks) Μάθε πώς: http://goo.gl/ugQGwn #ebookgr
Αύριο μετά τις 12, θα γίνει κλήρωση μέσω του random.org από ενιαία λίστα με τα ονόματα όσων δήλωσαν συμμετοχή. Τα ονόματα θα ανακοινωθούν στο αντίστοιχο κοινωνικό δίκτυο και το promo code θα σταλεί στους νικητές με προσωπικό μήνυμα.
Οδηγίες για την εξαργύρωση των promo codes
Μπορείτε να εξαργυρώσετε τα promo codes από το iTunes στον υπολογιστή σας επιλέγοντας redeem/εξαργύρωση ή ανοίγοντας το iBookstore από την εφαρμογή iBooks στα iPad, iPhone και iPod touch και επιλέγοντας επίσης redeem/εξαργύρωση στο κάτω μέρος της κεντρικής σελίδας του iBookstore. Αναλυτικότερες οδηγίες για την εξαργύρωση μπορείτε να βρείτε εδώ.
Θέλετε να ενημερώνεστε για τις ειδήσεις και τις προσφορές στα ebooks; Κάντε like στη σελίδα του “Ηλεκτρονικού Αναγνώστη” στο Facebook και ακολουθήστε τον @eAnagnostis στο Twitter.