Κερδίστε 3 βιβλία από τις Εκδόσεις Μεταίχμιο σε έντυπη και ηλεκτρονική μορφή

3x1a

Σήμερα ο eAnagnostis σε συνεργασία με τις Εκδόσεις Μεταίχμιο σας προσφέρουν τη δυνατότητα σε 3 από εσάς να κερδίσουν 3 βιβλία τόσο στην έντυπη όσο και στην ηλεκτρονική τους.

Τα 3 βιβλία:

Τα ebooks θα τα κατεβάσετε χρησιμοποιώντας promo codes από το iBookstore της Apple και είναι σε ePUB, την πλέον κατάλληλη μορφή για ηλεκτρονική ανάγνωση. Διαβάζονται σε iPad, iPhone, iPod touch και υπολογιστές Mac (OS X Mavericks και νεότερο). Για τα έντυπα βιβλία, οι νικητές που κατοικούν στην Αττική παραλαμβάνουν το αντίτυπό τους από τον Πολυχώρο Μεταίχμιο (Ιπποκράτους 118, Αθήνα), ενώ για την υπόλοιπη Ελλάδα τους αποστέλλονται ταχυδρομικά κατόπιν συνεννόησης.

Πώς μπαίνετε στην κλήρωση
Από τώρα και έως τη 1 το μεσημέρι της Πέμπτης (17/12), μπορείτε να συμμετάσχετε στην κλήρωση με τους εξής τρόπους:

Την Πέμπτη μετά τη 1 το μεσημέρι θα γίνει κλήρωση μέσω του random.org από ενιαία λίστα με τα ονόματα όσων δήλωσαν συμμετοχή. Τα ονόματα θα ανακοινωθούν στο αντίστοιχο κοινωνικό δίκτυο και το promo code θα σταλεί στους νικητές με προσωπικό μήνυμα. Για τους νικητές εκτός Αττικής για τα έντυπα βιβλία θα χρειαστούμε τη διεύθυνση και ένας τηλέφωνο επικοινωνίας.

Οδηγίες για την εξαργύρωση των promo codes
Μπορείτε να εξαργυρώσετε τα promo codes από το iTunes στον υπολογιστή σας επιλέγοντας redeem/εξαργύρωση ή ανοίγοντας το iBookstore από την εφαρμογή iBooks στα iPad, iPhone και iPod touch και επιλέγοντας επίσης redeem/εξαργύρωση στο κάτω μέρος της κεντρικής σελίδας του iBookstore. Αναλυτικότερες οδηγίες για την εξαργύρωση μπορείτε να βρείτε εδώ. Αν δεν έχετε κάποια από τις φορητές συσκευές τις Apple, πρέπει να εγκαταστήσετε το δωρεάν πρόγραμμα iTunes και να κάνετε επίσης redeem/εξαργύρωση.

Θέλετε να ενημερώνεστε για τις ειδήσεις και τις προσφορές στα ebooks; Κάντε like στη σελίδα του “Ηλεκτρονικού Αναγνώστη” στο Facebook και ακολουθήστε τον @eAnagnostis στο Twitter.