Κλήρωση για 30 ebooks από τις Εκδόσεις Elxis και τις Εκδόσεις Διόπτρα

Lindsey-Ryan

Σήμερα ο eAnagnostis σε συνεργασία με τις Εκδόσεις Elxis και Εκδόσεις Διόπτρα προσφέρουν 30 ebooks από 2 διαφορετικούς τίτλους μέσα από το iBookstore της Apple (15 promo codes για κάθε τίτλο).

Διαλέξτε ανάμεσα στα ebooks:

  • Όταν το πάθος κυριαρχεί” (400 σελ., €8,49) του Johanna Lindsey από τις Εκδόσεις Elxis – “Η Νο1 μπεστ σέλερ συγγραφέας στις λίστες των New York Times Johanna Lindsey ξεδιπλώνει μια καταπληκτική περιπέτεια στην Ευρώπη του 19ου αιώνα, όπου μια χαμένη πριγκίπισσα ανακαλύπτει ένα βασίλειο το οποίο της είναι γραφτό να κληρονομήσει – και ένα πάθος έτοιμο να κυριαρχήσει στην καρδιά της.”
  • Τομέας 12” (464 σελ., €11,99) του William Ryan από τις Εκδόσεις Διόπτρα – Το τρίτο βιβλίο της σειράς μυστηρίου του William Ryan με ήρωα τον αστυνόμο Κόρολεφ, που διαδραματίζεται στα τέλη της δεκαετίας του 1930 στη Σοβιετική Ένωση

Τα ebooks είναι σε μορφή ePUB. Προέρχονται από το iBookstore και διαβάζονται σε iPad, iPhone και iPod touch με την εφαρμογή iBooks.

Πώς μπαίνετε στην κλήρωση
Από τώρα και έως τις 3 το απόγευμα της Πέμπτης (11/12), μπορείτε να συμμετάσχετε στην κλήρωση με τους εξής τρόπους:

  • μέσω Facebook: Επισκέψου τη σελίδα του eAnagnostis.gr στο Facebook, κάνε Like και γράψτε σε σχόλιο κάτω από το post του διαγωνισμού τον τίτλο του ebook που θέλετε να κερδίσετε.
  • μέσω Twitter:  Τουιτάρετε το αντίστοιχο μήνυμα με τον τίτλο του βιβλίου που θέλετε να κερδίσετε : 1) Κλήρωση στον @eAnagnostis για το ebook “Όταν το πάθος κυριαρχεί” της Johanna  Lindsey (@DioptraBooks) Μάθε πώς: goo.gl/wQoFSg 2) Κλήρωση στον @eAnagnostis για το ebook “Τομέας 12” του William Ryan (@DioptraBooks) Μάθε πώς: goo.gl/wQoFSg

Αύριο μετά τις 3, θα γίνει κλήρωση μέσω του random.org από ενιαία λίστα με τα ονόματα όσων δήλωσαν συμμετοχή. Τα ονόματα θα ανακοινωθούν στο αντίστοιχο κοινωνικό δίκτυο και το promo code θα σταλεί στους νικητές με προσωπικό μήνυμα.

Οδηγίες για την εξαργύρωση των promo codes
Μπορείτε να εξαργυρώσετε τα promo codes από το iTunes στον υπολογιστή σας επιλέγοντας redeem/εξαργύρωση ή ανοίγοντας το iBookstore από την εφαρμογή iBooks στα iPad, iPhone και iPod touch και επιλέγοντας επίσης redeem/εξαργύρωση στο κάτω μέρος της κεντρικής σελίδας του iBookstore. Αναλυτικότερες οδηγίες για την εξαργύρωση μπορείτε να βρείτε εδώ.

Θέλετε να ενημερώνεστε για τις ειδήσεις και τις προσφορές στα ebooks; Κάντε like στη σελίδα του eAnagnostis στο Facebook και ακολουθήστε τον @eAnagnostis στο Twitter.