Κλήρωση για νέα ebooks από τις Εκδόσεις Διόπτρα

dioptra-ebooks-apr2015

Σήμερα ο eAnagnostis σε συνεργασία με τις Εκδόσεις Διόπτρα προσφέρουν 6 ebooks από 3 διαφορετικούς τίτλους που μόλις κυκλοφόρησαν σε ηλεκτρονική μορφή μέσα από το iBookstore της Apple.

Διαλέξτε ανάμεσα στα ebooks:

  • Η Ανατολή” (472 σελ., €14,99), το νέο μυθιστόρημα της Victoria Hislop
  • Ο προσκυνητής” (832 σελ., €11,99) του Terry Hayes – “Μια συνωμοσία για το μεγαλύτερο έγκλημα εναντίον της ανθρωπότητας. Ένα μονοπάτι ενώνει όλες τις κουκκίδες. Και μόνο ένας άνθρωπος μπορεί να το διασχίσει”
  • Σμαράγδι στη βροχή” (536 σελ., €10,99) της Άννας Γαλανού – “Η Νάντια, μια όμορφη λαϊκή τραγουδίστρια, εμφανίζεται ξαφνικά και ταράζει τα νερά της νυχτερινής Αθήνας του ’60. Ο κόσμος τη λατρεύει, την αποθεώνει, όμως στην πραγματικότητα κανείς δεν ξέρει τίποτα για το παρελθόν της… Ποια είναι στ’ αλήθεια;”

Τα ebooks είναι σε μορφή ePUB. Προέρχονται από το iBookstore και διαβάζονται σε iPad, iPhone και iPod touch με την εφαρμογή iBooks.

Πώς μπαίνετε στην κλήρωση
Από τώρα και έως τις 12 το μεσημέρι της Δευτέρας (27/14), μπορείτε να συμμετάσχετε στην κλήρωση με τους εξής τρόπους:

  • μέσω Facebook: Επισκέψου τη σελίδα του eAnagnostis.gr στο Facebook, κάνε Like και γράψτε σε σχόλιο κάτω από το post του διαγωνισμού τον τίτλο του ebook που θέλετε να κερδίσετε.
  • μέσω Twitter:  Τουιτάρετε το αντίστοιχο μήνυμα με τον τίτλο του βιβλίου που θέλετε να κερδίσετε : 1) #Κλήρωση στον @eAnagnostis για το ebook “Η Ανατολή” της Victoria Hislop (@DioptraBooks) Μάθε πώς: goo.gl/UAEdZ8  #ebookgr 2) #Κλήρωση στον @eAnagnostis για το ebook “Ο προσκυνητής” του Terry Hayes (@DioptraBooks) Μάθε πώς:goo.gl/UAEdZ8 #ebookgr 3) #Κλήρωση στον @eAnagnostis για το ebook “Σμαράγδι στη βροχή” της Άννας Γαλανού (@DioptraBooks) Μάθε πώς: goo.gl/UAEdZ8 #ebookgr

Τη Δευτέρα μετά τις 12, θα γίνει κλήρωση μέσω του random.org από ενιαία λίστα με τα ονόματα όσων δήλωσαν συμμετοχή. Τα ονόματα θα ανακοινωθούν στο αντίστοιχο κοινωνικό δίκτυο και το promo code θα σταλεί στους νικητές με προσωπικό μήνυμα.

Οδηγίες για την εξαργύρωση των promo codes
Μπορείτε να εξαργυρώσετε τα promo codes από το iTunes στον υπολογιστή σας επιλέγοντας redeem/εξαργύρωση ή ανοίγοντας το iBookstore από την εφαρμογή iBooks στα iPad, iPhone και iPod touch και επιλέγοντας επίσης redeem/εξαργύρωση στο κάτω μέρος της κεντρικής σελίδας του iBookstore. Αναλυτικότερες οδηγίες για την εξαργύρωση μπορείτε να βρείτε εδώ.

Θέλετε να ενημερώνεστε για τις ειδήσεις και τις προσφορές στα ebooks; Κάντε like στη σελίδα του eAnagnostis στο Facebook και ακολουθήστε τον @eAnagnostis στο Twitter.