Εκπτωτικό κουπόνι για το διεθνές συνέδριο “ReBoot: Books, Business & Reading”

Ο “Ηλεκτρονικός Αναγνώστης – eAnagnostis.gr” είναι χορηγός επικοινωνίας στo ReBoot: Books, Business & Reading, τo μεγάλο, online, διεθνές συνέδριο που απευθύνεται σε εκδότες, βιβλιοπώλες και στελέχη του κλάδου του βιβλίου και πραγματοποιείται στις 13 Οκτωβρίου 2020, μία μέρα πριν τη φετινή, ψηφιακή Έκθεση Βιβλίου της Φρανκφούρτης.

Όσοι και όσες διαβάζετε αυτήν την ανάρτηση, μπορείτε να παρακολουθήσετε το επαγγελματικό συνέδριο ReBoot με έκπτωση €60 χρησιμοποιώντας κατά την εγγραφή μέσω Eventbrite το κουπόνι eAnagnostis@ReBoot (τελική τιμή €89 από €149).

Για 6 ώρες, από τις 2 το μεσημέρι (ώρα Ελλάδας) της Τρίτης, 13 Οκτωβρίου, κεντρικά στελέχη εκδοτικών οίκων, βιβλιοπωλείων και εταιριών τεχνολογίας, στελέχη καινοτόμων και ανεξάρτητων εγχειρημάτων και βασικοί σύμβουλοι και αναλυτές από όλο τον κόσμο θα συζητήσουν στο ReBoot για το άμεσο μέλλον και τις προκλήσεις στον εκδοτικό κλάδο, τόσο στο τούβλινο όσο και στο ψηφιακό περιβάλλον και στις ειδικές συνθήκες που προκάλεσε η πανδημία.

Επιπλέον, το ReBoot θα προετοιμαστεί με 4 workshops, που θα προσφέρουν τεκμηρίωση και ευκαιρίες αλληλεπίδρασης (όλα τα workshops θα πραγματοποιηθούν στις ώρες 17:00-19:00, ώρα Ελλάδας):
Πέμπτη, 17 Σεπτεμβρίου | Καταναλωτές: Κρατώντας μάτια και αυτιά στα βιβλία
Παρασκευή, 18 Σεπτεμβρίου | Εκδότες: Λειτουργώντας ψηφιακά
Παρασκευή, 25 Σεπτεμβρίου | Βιβλιοπωλεία: Φέρνοντας τα βιβλία στους καταναλωτές
Τρίτη, 29 Σεπτεμβρίου | Προμηθευτές: Οικοδομώντας υβριδικές και cross-media διαδικασίες εκτέλεσης παραγγελιών

To ReBoot είναι μια πρωτοβουλία των Ruediger Wischenbart (Wischenbart Consulting), Carlo Carrenho (Word Audio / PublishNews) και Klaus-Peter Stegen (Darvis Inc.). Τον Carlo Carrenho είχαμε την ευκαιρία να τον ακούσουμε το Μάιο του 2019 στην επαγγελματική ημερίδα της Διεθνής Έκθεση Βιβλίου Θεσσαλονίκης.

Το συνέδριο και τα προπαρασκευαστικά workshops θα πραγματοποιηθούν στα αγγλικά.