Κλήρωση 3 ebooks “Δράκων. Βιβλίο I: Γέννηση” του Χρήστου Κασκαβέλη από τις Εκδ. Mamaya

drakon-kaskavelis-mamaya-cover

Σήμερα ο eAnagnostis σε συνεργασία με τις νέες εκδόσεις Mamaya προσφέρουν 3 ebooks από το μυθιστόρημα του φανταστικού “Δράκων. Βιβλίο I: Γέννηση” (528 σελ, €10.99) του Χρήστου Κασκαβέλη που διατίθεται σε ηλεκτρονική μορφή μέσα από το iBookstore της Apple και από το Amazon. Τα ebooks της κλήρωσης είναι σε μορφή ePUB και προέρχονται από το iBookstore. Διαβάζονται σε iPad, iPhone και iPod touch με την εφαρμογή iBooks.

Οι εκδόσεις Mamaya αποτελούν μια πολλά υποσχόμενη ομάδα που συνδυάζει το βιβλίο και τις ψηφιακές τεχνολογίες. Ως τώρα έχουν κυκλοφορήσει, πέρα από το “Δράκων. Βιβλίο I: Γέννηση,  τα βιβλία “Η εξαπάτηση” της Φαίης Κοκκινοπούλου και “Δυο λεπτά, πολύ λεπτά” του Αντώνη Σιμιτζή, ενώ ετοιμάζεται και το “Δράκων. Βιβλίο ΙΙ: Μεταμόρφωση” του Χρήστου Κασκαβέλη. Χαρακτηριστικό της προσέγγισής τους η προώθηση των βιβλίων τους με ειδικά σχεδιασμένο site για κάθε τίτλο, όπου περιλαμβάνονται οι σχετικές πληροφορίες για το βιβλίο και τον συγγραφέα, δυνατότητα online ανάγνωσης αποσπάσματος, κριτικές αναγνωστών και φόρμα υποβολής νέων κριτικών, καθώς και blog.

Το βιβλίο

Σε μια μυθική εποχή τυλιγμένη στη δεισιδαιμονία, πνιγμένη στη λάσπη… ένα παραμύθι ξεχύνεται σαν τις βαρβαρικές ορδές του Σατανά από την Ανατολή…

Στο Καστρομοναστήρι στη μέση του πελάγους ξεμπαρκάρει ο Ντα-Ρεν. Πολεμιστής τρομερός, γεννημένος πέρα από τα σύνορα της Ανατολικής Αυτοκρατορίας, Αρχηγός μιας φυλής με μόνο λάβαρο την εκδίκηση και την πείνα. Μιας φυλής επιδρομέων όπου οι άντρες ονειρεύονται μόνο την Ιστορία που θα πάρουν μαζί τους στ’ αστέρια και γονατίζουν μόνο μπρος στις μάγισσες.

Ποιος είναι αυτός ο άντρας που ζητά γονατιστός να εξαργυρώσει τις ζωές της γυναίκας του και της κόρης του; Με μόνη προσφορά ένα πιθάρι; Για χρόνια οι καλόγεροι θα καταγράφουν τα λόγια του, εκεί στο Αγιονήσι. Η ιστορία της εφηβείας του καφετιά, της φυλής του μαύρη, της εκστρατείας του κατακόκκινη και της μεταμόρφωσής του γαλάζια.

Ο συγγραφέας Χρήστος Κασκαβέλης είναι επίσης ο εκδότης των εκδόσεων Mamaya και, με τα δικά του λόγια, ως τώρα έχει “Τέσσερα πτυχία, το ένα PhD. Τέσσερις εταιρείες τεχνολογίας, η μία έφτασε στην κορυφή του κόσμου κάποτε και αγνάντεψε τον Ειρηνικό ωκεανό. Τέσσερις άκρες της γης. Τέσσερα παιδιά (μία σύζυγο). Τέσσερα βιβλία (στο μέλλον, θα μου πάρουν κάποια χρόνια).”

Πώς μπαίνετε στην κλήρωση
Από τώρα και έως τις 3 το μεσημέρι της Τρίτης (19/5), μπορείτε να συμμετάσχετε στην κλήρωση με τους εξής τρόπους:

Τη Τρίτη μετά τις 3, θα γίνει κλήρωση μέσω του random.org από ενιαία λίστα με τα ονόματα όσων δήλωσαν συμμετοχή. Τα ονόματα θα ανακοινωθούν στο αντίστοιχο κοινωνικό δίκτυο και το promo code θα σταλεί στους νικητές με προσωπικό μήνυμα.

Οδηγίες για την εξαργύρωση των promo codes
Μπορείτε να εξαργυρώσετε τα promo codes από το iTunes στον υπολογιστή σας επιλέγοντας redeem/εξαργύρωση ή ανοίγοντας το iBookstore από την εφαρμογή iBooks στα iPad, iPhone και iPod touch και επιλέγοντας επίσης redeem/εξαργύρωση στο κάτω μέρος της κεντρικής σελίδας του iBookstore. Αναλυτικότερες οδηγίες για την εξαργύρωση μπορείτε να βρείτε εδώ.

Θέλετε να ενημερώνεστε για τις ειδήσεις και τις προσφορές στα ebooks; Κάντε like στη σελίδα του eAnagnostis στο Facebook και ακολουθήστε τον @eAnagnostis στο Twitter.