6 νέα ebooks από τις εκδόσεις Ψυχογιός στο iBookstore

6 ακόμα ebooks σε ePUB διαθέτουν οι εκδόσεις Ψυχογιός μέσα από το iBookstore της Apple για ανάγνωση σε iPad, iPhone, iPod touch. Τα νέα e-books προέρχονται από την πρόσφατη βιβλιοπαραγωγή των εκδόσεων και τα περισσότεραρ είναι βιβλία σύγχρονης νεολληνικής λογοτεχνίας

Τα νέα e-books είναι τα εξής:

Σύμφωνα με μια κατάταξη των πωλήσεων βιβλίων που είχαν παρουσιάσει τα Νέα, η “Λευκή Ορχιδέα” της Κάιτης Οικονόμου ανήκει στα bestseller του 2010.

Για όλα τα e-books η έκπτωση είναι γύρω στο 20% σε σχέση με τα αντίστοιχα τυπωμένα βιβλία. Για να βρείτε τα e-books των εκδόσεων, κάντε αναζήτηση από το συσκευή σας με τη λέξη-κλειδί “Psichogios”. Τα e-books που αγοράζονται από το iBookstore έχουν το DRM κλείδωμα της Apple και διαβάζονται σε iPad, iPhone και iPod touch. Σύμφωνα με τις Εκδόσεις Ψυχογιός, τα e-books τους μπορούν να αγοραστούν από iBookstore (το ελληνικό ανακατευθύνει στο αμερικάνικο) και με ελληνική πιστωτική κάρτα.

Τα e-books των εκδόσεων Ψυχογιός διατίθενται και μέσα από το site τους και από το myeBooks.gr. Οι τιμές είναι ίδιες και στις τρεις πλατφόρμες πώλησης, αλλά η διαθεσιμότητα στους τίτλους και τη μορφή των e-book διαφέρει. Περισσότερα διαβάστε στην αναλυτικότερη παρουσίαση των e-books των εκδόσεων Ψυχογιός.

Διαβάστε επίσης: