5 δωρεάν ebook-εφαρμογές “Προσωπικό ημερολόγιο 2012” του Γιάννη Σερβετά από τον Ιανό

Update: όλα τα promo codes έχουν χρησιμοποιηθεί

Σήμερα ο “Ηλεκτρονικός Αναγνώστης” σε συνεργασία με τις εκδόσεις της αλυσίδας πολιτισμού IANOS προσφέρουν 5 promo codes για να κατεβάστε δωρεάν την εφαρμογή-ebook για iPad το “Προσωπικό Ημερολόγιο – Ανεκδοτολόγιο 2012” (€ 9,99) του Γιάννη Σερβετά από την ομάδα του Ράδιο Αρβύλα. Όπως και στην έντυπη έκδοση, που κυκλοφόρησε για πρώτη φορά το 2006, ο Σερβετάς έχει γράψει, στο δικό του ύφος, ένα κείμενο για κάθε ημέρα του χρόνου, ενώ υπάρχει χώρος για τις σημειώσεις του κατόχου και για τις απάντησεις του σε αδιάκριτες ερωτήσεις: “πόσα τσιγάρα”, “πόσα κιλά”, “έκανες κοπάνα;”, “έκανες σεξ;”, “τι όνειρο είδες χτες βράδυ” (παρουσίαση από τον “Ηλεκτρονικό Αναγνώστη”).

Αν δεν έχετε εξαργυρώσει στο παρελθόν promo codes για εφαργμογές, δείτε εδώ πώς γίνεται.

Τα 5 promo codes για την εφαρμογή για iPad:

  • T49K4YJKNWER
  • 9N3L7M33L77A
  • APPNNX7J37TM
  • W4EXJNEKJH76
  • AFW3XJ4WHXF6

Σημείωση: Όταν εξαργυρώνετε έναν κωδικό, αφήστε σχόλιο κάτω από την ανάρτηση για να μην δοκιμάζουν στη συνέχεια χωρίς αποτέλεσμα οι επόμενοι αναγνώστες .

Θέλετε να ενημερώνεστε για τις ειδήσεις και τις προσφορές στα ebooks; Κάντε like στη σελίδα του “Ηλεκτρονικού Αναγνώστη” στο Facebook και ακολουθείστε τον @eAnagnostis στο Twitter.