40 νέα ebooks και προσφορές από τις Εκδόσεις Ψυχογιός

40 νέα ηλεκτρονικά ebooks σε ePUB κυκλοφόρησαν χτες οι Εκδόσεις Ψυχογιός. Πρόκειται για μεταφρασμένη ξένη λογοτεχνία, σύχρονικη ελληνική λογοτεχνία και παιδικά βιβλία. 
Ανάμεσά τους είναι διαθέσιμο σε ebook το μυθιστόρημα “Οι Αδελφοί Αδελφές” (352 σελ, €11,99) του Καναδού συγγραφέα Πάτρικ Ντεγουίτ σε μετάφραση του Γιώργου-Ίκαρου Μπαμπασάκη. Σε ένα συνδυασμό γουέστερν και μαύρης κωμωδίας o Ντεγουίτ γράφει για “δύο αδέλφια, τον Eli και τον Charlie Sisters, κακοποιά στοιχεία από κούνια, μεγαλωμένοι χωρίς καθόλου στοργή, με πολύ αλκοόλ και ελάχιστο ηθικό ταπεραμέντο, και το ταξίδι τους για να βρουν και να σκοτώσουν έναν τύπο ονόματι Hermann Kermit Warm. Άλλωστε, αυτή είναι η δουλειά τους: επαγγελματίες δολοφόνοι, χωρίς τύψεις και πολλές ερωτήσεις. Η πορεία του ταξιδιού όμως εξελίσσεται απρόβλεπτη, όχι επειδή αλλάζουν οι κακές συνήθειες, αλλά επειδή, ο ένας εκ των δύο πρωταγωνιστών, αποφασίζει ότι κάπου έχει πάρει τη ζωή του λάθος” [LifO].

Η Γκαμπριέλα Αμπρόζιο στο “Λίγο πριν πούμε αντίο” (160 σελ, €8,49, iBookstore) γράφεις για δύο δεκαοχτάχρονες κοπέλες, μια Ισραηλινή και μια Παλαστίνια λίγο πριν από μια επίθεση αυτοκτονίας, ενώ ο Βόλφραμ Φλαϊσχάουερ στο “Μοιραίο ταγκό” (528 σελ, €13,99, iBookstore) παρουσιάζει με φόντο το Μπουένος Άιρες μια ιστορία που είναι συγρόνως ερωτική, αλλά και πολιτικό θρίλερ.

Στην ενότητα για τα ebooks στο site των Εκδόσεων Ψυχογιός, τα βιβλία είναι ταξινομημένα κατά θεματικές κατηγορίες για να διευκολύνουν την περιήγηση.

Προσφορές
Σε προσφορά, 50% χαμηλότερα από την αρχική τιμή τους, διαθέτουν οι Εκδόσεις Ψυχογιός 5 ηλεκτρονικά βιβλία: “Η σταυρωμένη βασίλισσα” (376 σελ, €5,99, iBookstore) της Ζιλμπέρ Σινουέ, “Δεσμοί σώματος” (416 σελ, €8, iBookstore) της Μπελίκας Κουμπαρέλη, “Ο θρύλος του Βουρκόλακα” (176 σελ, €2,99, iBookstore) και “Η αδελφότητα του σκορπιού” (240 σελ, €4,49, iBookstore) του Κυριάκου Μαργαρίτη και, τέλος, “Μανα δεν είναι μόνο μία” (144 σελ, €3,99) της Φράνσης Σταθάτου. Οι προσφορές ισχύουν σε όλα τα ηλεκτρονικά βιβλιοπωλεία που διαθέτουν ebooks των Εκδόσεων Ψυχογιός.

Σημεία πώλησης και δυνατότητες ανάγνωσης
Οι Εκδόσεις Ψυχογιός διαθέτουν συνολικά 387 ebooks σε ePUB. Διαθέτουν τα ebooks τους από το site τους, από το iBookstore και από τα online βιβλιοπωλεία PERIZITITO.GR , e-bookshop.gr και myeBooksΕυριπίδηςBig Book / ΔοκιμάκηςΜπιτσάκουBooks2uGreekbooks.grKuku 
Τα ebooks των Εκδόσεων Ψυχογιός που αγοράζονται από το site τους και τα ηλεκτρονικά βιβλιοπωλεία έχουν το κλείδωμα της Adobe και διαβάζονται με τις συμβατές εφαρμογές σε Android κινητά και tablet PC και στους ηλεκτρονικούς αναγνώστες εκτός των Kindle. Το ebooks από το iBookstore είναι κλειδωμένα με το ιδιόκτητο DRM της Apple και διαβάζονται με το iBooks σε iPhone, iPod touch και iPad.