20 θήκες πολυτελείας εντελώς δωρεάν για τους κατόχους BeBook Mini

Έχετε BeBook Mini, τον ηλεκτρονικό αναγνώστη της BeBook με οθόνη 5 ιντσών; 20 από εσάς θα αποκτήσουν εντελώς δωρεάν μια δερμάτινη θήκη πολυτελείας από το iqShop.gr, που έχει αναλάβει την υποστήριξη των συσκευών BeBook, Cybook και PocketBook στην Ελλάδα.

Το iqShop.gr διαθέτει 20 δερμάτινες θήκες πολυτελείας, διαφόρων χρωμάτων, στους αναγνώστες του eAnagnostis.gr που διαθέτουν BeBook Mini, ανεξάρτητα από το κατάστημα που την έχουν αγοράσει. Η θήκη σας αποστέλλεται εντελώς δωρεάν στην Ελλάδα και τα έξοδα αποστολής τα αναλαμβάνει το iqShop.gr. Εσείς το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επικοινωνήσετε με τον υπεύθυνο του iqShop Στέλιο Κατέχη στα τηλέφωνα 210-4511375 και 210-4287769 και να ζητήσετε τη θήκη για τη συσκευή σας. Δε θα γίνει κλήρωση ή άλλη μορφή διαγωνισμού. Οι θήκες θα δοθούν στους 20 πρώτους που θα επικοινωνήσουν με το iqShop.
Οι θήκες είναι κατάλληλες αποκλειστικά για τα BeBook Mini. Δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν με καμία άλλη συσκευή BeBook ή ηλεκτρονικό αναγνώστη άλλης εταιρίας.