175 χιλιάδες νέα ιατρικά, τεχνικά, οικονομικά και ακαδημαϊκά e-books από το Kobo

Over 2 Million eBook titles

Το Kobo, ένα από τα μεγαλύτερα αγγλόφωνα βιβλιοπωλεία e-books, προσέθεσε 175 χιλιάδες νέα e-books στο κατάστημά του, μια ιδιαίτερα μαζική αύξηση των διαθέσιμων e-books του. Πρόκειται για ιατρικά βιβλία και λεξικά, οικονομικά και τεχνικά εγχειρίδια και γενικότερα ακαδημαϊκά και επιστημονικά βιβλία. Είναι τόσο εκλαϊκευτικά, όχι ιδιαίτερα τεχνικά βιβλία όσο και πανεπιστημιακά εγχειρίδια ή μονογραφίες. Τα e-books είναι διαθέσιμα σε όλες τις χώρες του κόσμου μέσα από το site του Kobo.

Τα e-books προέρχονται από περισσότερους από 2000 εκδότες, ανάμεσά τους αρκετά μεγάλα ονόματα, όπως οι Prentice-Hall, McGraw-Hill, Blackwell, Palgrave, The World Bank, Springer, Financial Times Press, Routledge και οι εκδοτικοί οίκοι των πανεπιστημίων Cambridge, Yale, Wharton, Rutgers καθώς και το Harvard Business School.

Τα e-books είναι σε PDF (όπως η συντιπτική πλειοψηφία σε αυτές τις κατηγορίες βιβλίων) κλειδωμένα με Adobe DRM. Μπορούν να διαβαστούν σε ηλεκτρονικούς αναγνώστες που υποστηρίζουν το κλείδωμα PDF, σε PC και Mac με την εφαρμογή Kobo ή το Adobe Digital Editions και σε tablet PCs και κινητά μέσω του txtr. Οι πολύ καλές εφαρμογές Kobo για τα tablet PCs και κινητά, ενώ υποστηρίζουν κλειδωμένα ePUB και την εισαγωγή δικών μας ξεκλείδωτων ePUB και PDF, δεν επιτρέπουν την ανάγνωση κλειδωμένων PDF.

Το Kobo με αυτή τη μαζική προσθήκη τεχνικών και ακαδημαϊκών e-books γίνεται μια καλή πύλη για την αναζήτηση e-books στα αγγλικά χωρίς να απαιτείται αναζήτηση ανά εκδοτικό οίκο. Διαθέτει και ενότητα με τις νέες προσθήκες e-books σε PDF.

Πηγή: Kobo