12 ακόμα ebooks σε ePUB στο iBookstore από τις εκδόσεις Ψυχογιός

12 τίτλοι προστέθηκαν στα ebooks σε ePUB που διαθέτουν οι εκδόσεις Ψυχογιός μέσα από το iBookstore της Apple για ανάγνωση σε iPad, iPhone, iPod touch. Τα νέα e-books προέρχονται από την πρόσφατη βιβλιοπαραγωγή των εκδόσεων και είναι ξένη και σύγχρονη νεολληνική λογοτεχνία.

Τα νέα e-books είναι τα εξής:

Για όλα τα e-books η έκπτωση είναι γύρω στο 20% σε σχέση με τα αντίστοιχα τυπωμένα βιβλία. Για να βρείτε τα e-books των εκδόσεων, κάντε αναζήτηση από το συσκευή σας με τη λέξη-κλειδί “Psichogios”. Τα e-books που αγοράζονται από το iBookstore έχουν το DRM κλείδωμα της Apple και διαβάζονται σε iPad, iPhone και iPod touch. Σύμφωνα με τις Εκδόσεις Ψτχογιός, τα e-books τους μπορούν να αγοραστούν από iBookstore (το ελληνικό ανακατευθύνει στο αμερικάνικο) και με ελληνική πιστωτική κάρτα.

Τα e-books των εκδόσεων Ψυχογιός διατίθενται και μέσα από το site τους και από το myeBooks.gr. Οι τιμές είναι ίδιες και στις τρεις πλατφόρμες πώλησης, αλλά η διαθεσιμότητα στους τίτλους και τη μορφή των e-book διαφέρει. Περισσότερα διαβάστε στην αναλυτικότερη παρουσίαση των e-books των εκδόσεων Ψυχογιός.

Από τα νέα e-books στο iBookstore επισημαίνω το Firewall του γνωστού Σουηδού συγγραφέα αστυνομικών μυθιστορημάτων Χένινγκ Μάνκελ. Ανήκει στη σειρά 10 μυθιστορημάτων με ήρωα τον αστυνομικό επιθεωρητή Κουρτ Βαλάντερ. Αν σας ενδιαφέρει να ξεκινήσετε τη σειρά από την αρχή, το πρώτο είναι οι Εκτελεστές χωρίς πρόσωπο, που όμως δεν υπάρχει σε e-book. Χρονολογικό κατάλογο των βιβλίων μπορείτε να βρείτε στη Wikipedia.

H υπόθεση του Firewall του Χένινγκ Μάνκελ:

Ένας άντρας βρίσκεται νεκρός μπροστά σε ένα ΑΤΜ, θύμα καρδιακής ανακοπής, όπως όλα δείχνουν. Δύο κορίτσια συλλαμβάνονται για την άγρια δολοφονία ενός οδηγού ταξί και ομολογούν το έγκλημά τους χωρίς τύψεις. Δύο ξεκάθαρες υποθέσεις που φαίνεται ότι δε συνδέονται μεταξύ τους. Κι όμως… Καθώς ο επιθεωρητής Βαλάντερ προσπαθεί να βρει τον πραγματικό λόγο που ώθησε τις έφηβες στο φόνο, ξετυλίγει το νήμα ενός πιο περίπλοκου μυστηρίου απ’ ό,τι αρχικά υποψιαζόταν. Οι δύο υποθέσεις γίνονται μία και οδηγούν σε μια συνωμοσία που απλώνεται πέρα από τα σύνορα της Σουηδίας και απειλεί να ταράξει τα οικονομικά θεμέλια ολόκληρου του κόσμου.

Διαβάστε επίσης: