Το “Νομαδικόν: ημερολόγιο δρόμου” του Δημήτρη Μαμάκου σε ebook

Το βιβλίο “Νομαδικόν: ημερολόγιο δρόμου” του Δημήτρη Μαμάκου, που βασίζεται σε αυτοβιογραφικά στοιχεία, διατίθεται σε έντυπη (336 σελ, €15.50) και ηλεκτρονική (€6) μορφή σε έκδοση του συγγραφέα.
Το θέμα του βιβλίου:

Η ιστορία κάποιου που άφησε την πόλη, την καριέρα και τους αγαπημένους του, για ν’ αναζητήσει τη ζωή. Η καταγραφή του οδοιπορικού του από τα μονοπάτια των Ιμαλαΐων ως τις μεσαιωνικές πόλεις του Κατμαντού. Από τις εξωτικές παραλίες του ινδικού νότου μέχρι τα ορεινά χωριά του Ταμίλ Νάντου. Στα αγροτοχώρια του Τεράι και στους δρόμους της Καλκούτα. Στις ζούγκλες της Καρνάτακα. 

Το χρονικό της γνωριμίας ενός “homo urbanus” με την κουλτούρα του δρόμου και των ταξιδευτών· με την πνευματικότητα της Ανατολής· με τη νηφάλια παρατήρηση. Η απόπειρα της αποτύπωσης των συναισθημάτων της άχρονης περιπλάνησής του, της πρώτης πορείας δίχως προκαθορισμένο σκοπό. Η καταγραφή της διαδρομής ανάμεσα στο βίωμα του απόλυτου αδιεξόδου και στην αυτοψία του άπειρου των εναλλακτικών. Το χρονικό μιας συνεχώς παρούσας εσωτερικής διεργασίας, μιας περιπέτειας διανοητικών συσχετισμών, που βάζει στο στόχαστρο τον εγωισμό και τελικά αλλάζει τον κόσμο… 

Τον τρόπο που εκείνος τον κοιτά.

Το ebook είναι διαθέσιμο από το ηλεκτρονικό βιβλιοπωλείο Smashwords, ανάμεσα σε άλλες μορφές, και σε αρχεία PDF, ePUB και Mobi για Kindle, καθώς για ανάγνωση μέσα από τον browser. Αγοράζοντας το ebook αποκτάτε πρόσβαση σε όλες τις ηλεκτρονικές μορφές του, έτσι ώστε, σε συνδυασμό με το ότι δεν είναι κλειδωμένο, να μπορείτε να το διαβάσετε στη συσκευή και την εφαρμογή της επιλογής σας. Μπορείτε να διαβάστε το πρώτο 1/3 του βιβλίου δωρεάν για να διαπιστώσετε αν σας ενδιαφέρει η αγορά του.
Το 50% των καθαρών εσόδων διατίθεται στο Rainforest Conservation Fund