Τα ebooks των Εκδόσεων Καστανιώτη στο PERIZITITO.GR

Τη διάθεση των ηλεκτρονικών βιβλίων των Εκδόσεων Καστανιώτη ξεκίνησε από σήμερα το  PERIZITITO.GR, το πρώτο online βιβλιοπωλείο στο οποίο ο εκδοτικός οίκος διαθετει τα ebooks του. Το PERIZITITO.GR ξεκίνησε τη διάθεση ebooks στα τέλη Μαρτίου και σήμερα έχει συνολικά περισσότερους από 400 τίτλους. Είναι το πρώτο – και ως τώρα το μόνο – βιβλιοπωλείο στην Ελλάδα που διαθέτει συγχρόνως τυπωμένα και ηλεκτρονικά βιβλία καθώς και το πρώτο βιβλιοπωλείο που διαθέτει συγχρόνως ebooks με το κλείδωμα της Adobe (Adobe DRM) και με υδατογράφημα (social DRM).

Ολόκληρη η σημερινή ανακοίνωση του PERIZITITO.GR:

Τα ηλεκτρονικά βιβλία (eBooks) των εκδόσεων Καστανιώτη στο PERIZITITO.GR! 


Σας ανακοινώνουμε ότι το PERIZITITO.GR ξεκινάει από σήμερα τη διάθεση των ηλεκτρονικών βιβλίων (eBooks) των εκδόσεων Καστανιώτη. Το PERIZITITO.GR γίνεται έτσι το πρώτο ηλεκτρονικό βιβλιοπωλείο το οποίο διαθέτει τα βιβλία των συγκεκριμένων εκδόσεων, ενώ είναι και το πρώτο ηλεκτρονικό βιβλιοπωλείο που διαθέτει ταυτόχρονα από το ίδιο site έντυπα και ηλεκτρονικά βιβλία μαζί.

Το PERIZITITO.GR ξεκίνησε πρόσφατα την διάθεση eBooks σε απευθείας συνεργασία με τους εκδότες. Παρότι σε πολύ πρώιμο στάδιο, τα μέχρι στιγμής αποτελέσματα της συγκεκριμένη ενέργειας καθώς και η ζήτηση ηλεκτρονικών βιβλίων από την ελληνική αγορά κρίνεται άκρως ικανοποιητική.

Το PERIZITITO.GR διάθετει μέχρι σήμερα τα eBooks των εκδόσεων Καστανιώτη, Πατάκη και Ψυχογιός, ενώ στη συλλογή του περιλαμβάνονται περισσότεροι από 400 τίτλοι της μορφής ePub και PDF από τις κατηγορίες: λογοτεχνία, εκπαίδευση, παιδική λογοτεχνία, κ.α. Η συλλογή εμπλουτίζεται συνεχώς με νέους τίτλους eBooks είτε μέσω νέων κυκλοφοριών από τους παραπάνω εκδότες, είτε μέσω της ανάπτυξης νέων συνεργασιών με άλλους εκδότες. Οι εκδότες που ενδιαφέρονται για συνεργασία στον τομέα των eBook, παρακαλούνται να απευθύνονται στο PERIZITITO.GR στα τηλέφωνα 210-3808652 και 210-3808663.