Τα ebooks των εκδόσεων Διόπτρα και Ψυχογιός στο e-bookshop.gr

Οι εκδόσεις Διόπτρα και Ψυχογιός άρχισαν να διαθέτουν τα ηλεκτρονικά τους βιβλία από το ηλεκτρονικό βιβλιοπωλείο ebooks e-bookshop.gr. Σχεδόν το σύνολο των 102 ebooks των Εκδόσεων Ψυχογιός στο e-bookshop.gr είναι σε μορφή ePUB, ενώ τα ebooks των Εκδόσεων Διόπτρα είναι σε μορφή PDF. Και οι δύο εκδοτικοί οίκοι κλειδώνουν τα βιβλία τους με Adobe DRM.

Από τις Εκδόσεις Διόπτρα δεν είναι ακόμα διαθέσιμο σε e-book το best seller “Το νησί” της Victroria Hislop.

Οι εκδόσεις Ψυχογιός και Διόπτρα έρχονται να προστεθούν στις εκδόσεις Λιβάνη, Άγκυρα, Περίπλους, Πελεκάνος, Νομική Βιβλιοθήκη, Anubis, Compupress, Ειδικός Τύπος και τις εκδόσεις του ίδιου του e-bookshop, καθώς και κάποιες αυτοεκδόσεις που φιλοξενούνται στο ηλεκτρονικό βιβλίοπωλείο

Οι Εκδόσεις Ψυχογιός διαθέτουν τα ebooks τους επίσης από τα online βιβλιοπωλεία perizitito.gr και τα 4 βιβλιοπωλεία που υποστηρίζονται από την πλατφόρμα Digibooks4All (myeBooks, Ευριπίδης, Big Book / Δοκιμάκης, Μπιτσάκου), καθώς και μέσα από το site τους. Οι Εκδόσεις Διόπτρα διαθέτουν τα e-books τους επίσης από τα βιβλιοπωλεία myeBooks, ΕυριπίδηςBig Book / ΔοκιμάκηςΜπιτσάκου. Τιμές, κλείδωμα και μορφή αρχείου καθορίζεται από τους εκδότες.