Σε εμπλουτισμένο ebook “Η ανάσα στο σβέρκο” της Πυλόρωφ-Προκοπίου από τις Εκδ. Ψυχογιός

Το πρώτο τους εμπλουτισμένο (enhanced) ηλεκτρονικό βιβλίο σε ePUB κυκλοφόρησαν σήμερα οι Εκδόσεις Ψυχογιός. Πρόκειται για το μυθιστόρημα “Η ανάσα στο σβέρκο” της Νόρας Πυλόρωφ-Προκοπίου, όπου, πέρα από το κείμενο, έχει προστεθεί επιπλέον υλικό: μαγνητοσκοπημένη συνέντευξη της συγγραφέως στην επικοινωνιολόγο-συγγραφέα Σοφία Βόικου, video με ντοκουμέντα της εποχής και πλούσιο φωτογραφικό υλικό. Σε αυτή του τη μορφή είναι διαθέσιμο αποκλειστικά από το iBookstore και διαβάζεται σε iPad, iPhone και iPod touch. Το enhanced ebook κοστίζει €15,99 έναντι €13,99 του απλού ebook στο iBookstore και το site του εκδότη.

Το θέμα του βιβλίου και screenshots:

Ανάμεσα στους Έλληνες εθελοντές που πολέμησαν στον Ισπανικό Εμφύλιο είναι και ο Αρίστος, ο πατέρας της Λόης, ο ήρωας των μαχών, ο ομορφάντρας που λαβώνει τις καρδιές των γυναικών. Τι κληροδοτεί όμως στα παιδιά του; Πόσο τα σημαδεύει; Και θα καταφέρει ποτέ η Λόη να ξεφύγει από το τέλμα όπου τη βούλιαξαν τα μικρά και μεγάλα οικογενειακά κρίματα;

Αυτοεξόριστη από κάθε μορφή αγάπης, προδίδει τον άντρα της, νομίζοντας ότι έτσι ορίζει τον εαυτό της όπως αυτή θέλει και ότι δε θα αναγκαστεί και η ίδια, όπως η μητέρα της, να υποπέσει στο θανάσιμο αμάρτημα του έρωτα. Σημαδεμένη από πάθη και λάθη, δέσμια του παρελθόντος των γονιών της, θα παλέψει για να φτιάξει έναν καινούργιο εαυτό. Μόνο που ο έρωτας της κόβει το δρόμο, κι εκεί αρχίζει η τρέλα και η παραφορά.
Τι τίμημα πρέπει να πληρώσει και ποιο είναι το μερτικό της δικής της ευθύνης για τη δραματική κατάληξη;

Ένα πολυπρόσωπο μυθιστόρημα, όπου η μοίρα των ηρώων διαμορφώνεται, παραβιάζεται και ισοπεδώνεται από τον έρωτα και από τη Μεγάλη Ιστορία, αυτή που κατευθύνει και κινεί τους ανθρώπους σαν άβουλα όντα σε ένα παράλογο θεατρικό έργο.

Screenshots από το enhanced ebook
Ενσωματωμένα link προς επιπλέον πληροφορίες

Επιπλέον πληροφορίες, μέσα από το ebook

Ενσωματωμένα βίντεο στο ebook με ιστορικά ντοκουμέντα

Συνέντευξη της συγγραφέως

Σημεία πώλησης και δυνατότητες ανάγνωσης
Οι Εκδόσεις Ψυχογιός διαθέτουν συνολικά 543 ebooks σε ePUB. Διαθέτουν τα ebooks τους από το site τους, από το iBookstore και από τα online βιβλιοπωλεία PERIZITITO.GR, e-bookshop.grIANOS και myeBooks, Ευριπίδης, Big Book / Δοκιμάκης, Μπιτσάκου, Books2u, Greekbooks.gr.
Τα ebooks των Εκδόσεων Ψυχογιός που αγοράζονται από το site τους και τα ηλεκτρονικά βιβλιοπωλεία έχουν το κλείδωμα της Adobe και διαβάζονται με τις συμβατές εφαρμογές σε Android κινητά και tablet PC και στους ηλεκτρονικούς αναγνώστες εκτός των Kindle. Το ebooks από το iBookstore είναι κλειδωμένα με το ιδιόκτητο DRM της Apple και διαβάζονται με το iBooks σε iPhone, iPod touch και iPad.
Διαβάστε επίσης: