Προσφορά στα €219 οι ηλεκτρονικοί αναγνώστες Cybook Orizon από τις Εκδόσεις Καστανιώτη

Σε προσφορά στα €219 διαθέτουν οι Εκδόσεις Καστανιώτη από το site τους τους ηλεκτρονικούς αναγνώστες Cybook Orizon, σε μαύρο και λευκό. Η έκπτωση είναι σημαντική, καθώς η τιμή της συσκευής σε άλλα site και καταστήματα στην Ελλάδα είναι στα €260. Τα €219 είναι η τελική τιμή και η αποστολή είναι δωρεάν.

Σύμφωνα με την hands-on παρουσίαση που έχουμε κάνει στον “Ηλεκτρονικό Αναγνώστη”, το Cybook Orizon διαθέτει οθόνη αφής 6 ιντσών και μπαταρία εβδομάδων, εσωτερική μνήμη 2GB επεκτάσιμη με κάρτα microSD, αυτόματο προσανατολισμό της οθόνης (επιταχυνσιόμετρο), ενώ υποστηρίζει αρχεία ePUB και PDF με και χωρίς κλείδωμα και επιτρέπει πρόσβαση στο internet μέσω WiFi. Το Cybook Orizon ξεχωρίζει για την υποστήριξη multi touch κινήσεων, ο μόνος ηλεκτρονικός αναγνώστης που έχει σήμερα τέτοια δυνατότητα, και το εξαιρετικά μικρό του πάχος (7,6 χιλιοστά, 186 γραμμάρια). Η συσκευή υποστηρίζει πλήρως τα ελληνικά και στο κουτί περιλαμβάνεται θήκη χωρίς έξτρα κόστος. Ειδικά μετά την τελευταία αναβάθμιση του λογισμικού του, το Cybook Orizon είναι ο μόνος ηλεκτρονικός αναγνώστης που υποστηρίζει σημειώσεις με ελληνικούς χαρακτήρες. Περιλαμβάνονται δωρεάν στην εσωτερική μνήμη μια συλλογή από περισσότερα από 300 κλασικά βιβλία σε ePUB και PDF (αγγλικά, γαλλικά, γερμανικά, ισπανικά, ιταλικά), 30 κλασικά ελληνικά βιβλία σε ειδικά διαμορφωνμένα PDF, 8 βιβλία των εκδόσεων Καστανιώτη σε ePUB με ενσωματωμένες ελληνικές γραμμτοσειρές. Διαβάστε περισσότερα και δείτε αναλυτικό βίντεο στη σχετική παρουσίαση του Cybook Orizon από το blog.

Οι Εκδόσεις Καστανιώτη πωλούν μέσα από το site τους συσκευές ανάγνωσης από το 2009 και αυτή τη στιγμή πέρα από το Cybook Orizon είναι επίσης διαθέσιμο το Cybook Opus στα €199 (hands-on παρουσίαση).