Μεγάλη προσφορά του Amazon για λίγες ώρες ακόμα: 75 ευρώ φτηνότερο το Kindle DX

Μεγάλη προφορά από το Amazon για το Kindle DX. Μόνο για μία μέρα, ως αύριο, 16 Απριλίου στις 12 το μεσημέρι ώρα Ελλάδα, ή μέχρι να εξαντληθούν τα αποτελέσματα μείωσε την τιμή του Kindle DX από τα $379 στα $299. Αυτό σημαίνει ότι, με τις σημερινές ισοτιμίες, η τελική τιμή για την Ελλάδα, με τους δασμούς και τα εξοδα αποστολής μαζί, είναι στα €298,75 από €373 που θα ήταν χωρίς την προσφορά. Όπως βλέπετε από το screenshot, η προσφορά φαίνεται να ισχύει και για την Ελλάδα (και γενικότερα εκτός ΗΠΑ), καθώς γίνεται αποδεκτή τόσο διεύθυνση παράδοσης στην Ελλάδα όσο και ελληνική πιστωτική κάρτα.

Η μόνη επιφύλαξη που μπορεί να έχει κανείς είναι ότι το Amazon ετοιμάζεται να παρουσιάσει νέα συσκευή στις 9,7 ίντσες και γι’ αυτό κάνει την προσφορά. Από την άλλη, μπορεί να μη συντρέχει κανείς τέτοιος λόγος. Σε κάθε περίπτωση, η συσκευή είναι υψηλού επιπέδου, ειδικά λόγω της μεγάλης και ποιοτικής οθόνης, και η έκπτωση ιδιαίτερα σημαντική.

Διαβάστε το hands-on review για το Kindle DX και αγοράστε τη συσκευή από τη σελίδα του Amazon για το Kindle DX.

Σημείωση: Αν αγοράσετε τις συσκευές ακολουθώντας το link προς το Amazon που υπάρχουν στην ανάρτηση, το blog παίρνει μια μικρή προμήθεια επί της τιμής της συσκευής χωρίς να υπάρχει επιβάρυνση για τον αγοραστή.