Κύμα αγορών Kindle από την Ελλάδα μετά την αλλαγή του τρόπου παραγγελίας από το Amazon


Kindle 3: PDF με πολύπλοκο μαθηματικό τύπο

Κύμα αγορών Kindle από την Ελλάδα παρατηρείται τις τελευταίες ημέρες μετά την αλλαγή του τρόπου παραγγελίας που έκανε το Amazon. Η αγορά Kindle απευθείας από το Amazon έγινε φτηνότερη και ευκολότερη, καθώς οι δασμοί για το τελεωνείο προπληρώνονται κατευθείαν στο Amazon και η συσκευή παραδίδεται στη διεύθυνση της επιλογή μας από την εταιρεία courier UPS χωρίς καμία επιπλέον χρέωση.

Κρίνοντας από τα email που παίρνω με ερωτήσεις, τα σχόλια στο blog καθώς και τις εκτενείς συζητήσεις που γίνονται σε ελληνικά φόρουμ, δεκάδες Kindle, ειδικά το Kinle 3 WiFi στις 6 ίντσες, έχουν παραγγελθεί και αρκετά έχουν ήδη παραδοθεί μέσα στην τελυταία εβδομάδα. Και αυτό μετρώντας μόνο όσους και όσες έχουν επικοινωνήσει με το blog ή συζητούν την αγορά τους δημόσια σε φόρουμ.

Ο φτηνότερος και ευκολότερος παραγγελίας φαίνεται να παίζει καθοριστικό ρόλο σε αυτό, καθώς οι περισσότεροι ψάχνουν για μια φτηνή αλλά ποιοτική συσκευή για να διαβάζουν τα αρχεία PDF που ήδη διαθέτουν και είναι έτοιμοι να μετατρέπουν τα ηλεκτρονικά τους βιβλία από ePUB σε Mobipocket για να τα διαβάζουν στο Kindle.

Με το νέο τρόπο παραγγελίας και τις σημερινές ισοτιμίες, η τελική τιμή ενός Kindle 3 WiFi είναι €150 και ενός Kindle DX είναι €400. Για περισσότερες, αναλυτικές πληροφορίες διαβάστε τον οδηγό αγοράς Kindle από την Ελλάδα που έχει ετοιμάσει ο “Ηλεκτρονικός Αναγνώστης”.