Κλήρωση για 5 ebooks “Η υψηλή τέχνη της αποτυχίας” του Β. Ραπτόπουλου από τις Εκδ. Ίκαρος

Σήμερα ο “Ηλεκτρονικός Αναγνώστης” σε συνεργασία με τις Εκδόσεις Ίκαρος προσφέρουν 5 promo codes για να κατεβάσετε δωρεάν σε ebook το τελευταίο βιβλίο του Βαγγέλη Ραπτόπουλου “Η υψηλή τέχνη της αποτυχίας” (712 σελ, €12,99), μια συλλογή κειμένων αυτοβιογραφικών, όπως υπαινίσσεται και το εξώφυλλο, που ταυτόχρονα αποτελούν χρονικό της δεκαετίας του 2000 (αναλυτικότερη παρουσίαση). Τα ebooks προέρχονται από το iBookstore και διαβάζονται σε iPad, iPhone και iPod touch με την εφαρμογή iBooks. Eίναι σε μορφή ePUB, την πλέον κατάλληλη μορφή για ηλεκτρονική ανάγνωση.

Πώς μπαίνετε στην κλήρωση
Από τώρα και έως τις 10 το Σάββατο (14/7) το πρωί, μπορείτε να συμμετάσχετε στην κλήρωση με τους εξής τρόπους:

Μετά τις 10, θα γίνει κλήρωση μέσω του random.org από ενιαία λίστα με τα ονόματα όσων δήλωσαν συμμετοχή. Τα ονόματα θα ανακοινωθούν στο αντίστοιχο κοινωνικό δίκτυο και το promo code θα σταλεί στους νικητές με προσωπικό μήνυμα.

Οδηγίες για την εξαργύρωση των promo codes

Μπορείτε να εξαργυρώσετε τα promo codes από το iTunes στον υπολογιστή σας επιλέγοντας redeem/εξαργύρωση ή ανοίγοντας το iBookstore από την εφαρμογή iBooks στα iPad, iPhone και iPod touch και επιλέγοντας επίσης redeem/εξαργύρωση στο κάτω μέρος της κεντρικής σελίδας του iBookstore. Αναλυτικότερες οδηγίες για την εξαργύρωση μπορείτε να βρείτε εδώ.

Θέλετε να ενημερώνεστε για τις ειδήσεις και τις προσφορές στα ebooks; Κάντε like στη σελίδα του “Ηλεκτρονικού Αναγνώστη” στο Facebook και ακολουθείστε τον @eAnagnostis στο Twitter.