Κλήρωση για 5 ebooks “Ένα νησί” του Ν. Δ. Τριανταφυλλόπουλου από τις Εκδ. Ίκαρος

Σήμερα ο “Ηλεκτρονικός Αναγνώστης” σε συνεργασία με τις Εκδόσεις Ίκαρος προσφέρουν 5 promo codes για να κατεβάσετε δωρεάν σε ebook τη συλλογή δοκιμίων “Ένα νησί” (64 σελ, €3,99) του Ν. Δ. Τριανταφυλλόπουλου, μελετητή του Αλέξανδρου Παπαδιαμάντη και εκδότη των απάντων του. Το βιβλίο συγκεντρώνει τέσσερα δοκίμια του Τριανταφυλλόπουλου για τον Παπαδιαμάντη και εκδόθηκε το 2011 για τα 100 χρόνια από το θάνατο του Παπαδιαμάντη. Τα ebooks προέρχονται από το iBookstore και διαβάζονται σε iPad, iPhone και iPod touch με την εφαρμογή iBooks. Eίναι σε μορφή ePUB, την πλέον κατάλληλη μορφή για ηλεκτρονική ανάγνωση.

Πώς μπαίνετε στην κλήρωση
Από τώρα και έως τις 2 το μεσημέρι το Τετάρτη (18/7), μπορείτε να συμμετάσχετε στην κλήρωση με τους εξής τρόπους:

Μετά τις 2, θα γίνει κλήρωση μέσω του random.org από ενιαία λίστα με τα ονόματα όσων δήλωσαν συμμετοχή. Τα ονόματα θα ανακοινωθούν στο αντίστοιχο κοινωνικό δίκτυο και το promo code θα σταλεί στους νικητές με προσωπικό μήνυμα.

Οδηγίες για την εξαργύρωση των promo codes

Μπορείτε να εξαργυρώσετε τα promo codes από το iTunes στον υπολογιστή σας επιλέγοντας redeem/εξαργύρωση ή ανοίγοντας το iBookstore από την εφαρμογή iBooks στα iPad, iPhone και iPod touch και επιλέγοντας επίσης redeem/εξαργύρωση στο κάτω μέρος της κεντρικής σελίδας του iBookstore. Αναλυτικότερες οδηγίες για την εξαργύρωση μπορείτε να βρείτε εδώ.

Θέλετε να ενημερώνεστε για τις ειδήσεις και τις προσφορές στα ebooks; Κάντε like στη σελίδα του “Ηλεκτρονικού Αναγνώστη” στο Facebook και ακολουθείστε τον @eAnagnostis στο Twitter.