Κλήρωση για το ebook “Ήμουν ασπρόμαυρο – Έλληνας σε κρίση” του Μανώλη Ανδριωτάκη

Σήμερα ο “Ηλεκτρονικός Αναγνώστης” σε συνεργασία με τον συγγραφέα προσφέρουν 5 promo codes για να κατεβάσετε δωρεάν από το iBookstore το ebook “Ήμουν ασπρόμαυρο – Έλληνες σε κρίση” (101 σελ, €5,99) του Μανώλη Ανδριωτάκη σε έκδοση του GarageBooks.
“Είναι μια πολύ προσωπική συλλογή κειμένων, φράσεων, και ποιημάτων μου που την έχω διανθίσει με μιας συγκεκριμένης τεχνοτροπίας σχέδιά μου. Στο ιδιόμορφο αυτό βιβλίο μιλώ για μια πράξη μεταμόρφωσης κι αλλαγής”

Τα ebooks είναι σε ePUB, την πλέον κατάλληλη μορφή για ηλεκτρονική ανάγνωση, και διαβάζονται σε iPad, iPhone και iPod touch με την εφαρμογή iBooks.


Πώς μπαίνετε στην κλήρωση

Από τώρα και έως τις 11 το πρωί του Σαββάτου (6/4), μπορείτε να συμμετάσχετε στην κλήρωση με τους εξής τρόπους:

Το Σάββατο μετά τις 11 θα γίνει κλήρωση μέσω του random.org από ενιαία λίστα με τα ονόματα όσων δήλωσαν συμμετοχή. Τα ονόματα θα ανακοινωθούν στο αντίστοιχο κοινωνικό δίκτυο και το promo code θα σταλεί στους νικητές με προσωπικό μήνυμα.

Οδηγίες για την εξαργύρωση των promo codes

Μπορείτε να εξαργυρώσετε τα promo codes από το iTunes στον υπολογιστή σας επιλέγοντας redeem/εξαργύρωση ή ανοίγοντας το iBookstore από την εφαρμογή iBooks στα iPad, iPhone και iPod touch και επιλέγοντας επίσης redeem/εξαργύρωση στο κάτω μέρος της κεντρικής σελίδας του iBookstore. Αναλυτικότερες οδηγίες για την εξαργύρωση μπορείτε να βρείτε εδώ.

Θέλετε να ενημερώνεστε για τις ειδήσεις και τις προσφορές στα ebooks; Κάντε like στη σελίδα του “Ηλεκτρονικού Αναγνώστη” στο Facebook και ακολουθήστε τον @eAnagnostis στο Twitter.