Κλήρωση για την εφαρμογή “Πινόκιο” για iPhone και iPad από τις Εκδ. Μίνωας

Σήμερα ο “Ηλεκτρονικός Αναγνώστης” σε συνεργασία με τις Eκδόσεις Μίνωας προσφέρουν 5 promo codes για να κατεβάστε δωρεάν την εφαρμογή-ebook το “Πινόκιο” (€2,99) για iPhone και iPad, το κλασικό παραμύθι του Κάρλο Κολόντι. Η εφαρμογή βασίζεται στο ομότιτλο έντυπο βιβλίο και είναι αποτέλεσμα της συνεργασίας του εκδοτικού οίκου με την εταιρία εκπαιδευτικών εφαρμογών Anlock. Περιλαμβάνει 18 διαδραστικές σελίδες με κινούμενες εικόνες και ηχητικά εφέ, γραφικά ειδικά σχεδιασμένα για την υψηλής ανάλυσης οθόνη retina, καθώς και ηχογραφημένη ανάγνωση. Δείτε την παρουσίαση από τον “Ηλεκτρονικό Αναγνώστη”. Μπορείτε να κατεβάσετε και τη δωρεάν Lite έκδοση, στην οποία περιλαμβάνονται δύο σελίδες της full έκδοσης, προκειμένου να δείτε τις δυνατότητες της εφαρμογής.

Πώς μπαίνετε στην κλήρωση
Από τώρα και έως τις 7 το απόγευμα της Παρασκευής (5/10) , μπορείτε να συμμετάσχετε στην κλήρωση με τους εξής τρόπους:

Την Παρασκευή μετά τις 7 θα γίνει κλήρωση μέσω του random.org από ενιαία λίστα με τα ονόματα όσων δήλωσαν συμμετοχή. Τα ονόματα θα ανακοινωθούν στο αντίστοιχο κοινωνικό δίκτυο και το promo code θα σταλεί στους νικητές με προσωπικό μήνυμα.

Οδηγίες για την εξαργύρωση των promo codes

Μπορείτε να εξαργυρώσετε τα promo codes από το πρόγραμμα iTunes στον υπολογιστή σας επιλέγοντας redeem/εξαργύρωση ή ανοίγοντας το App Store στη συσκευή σας και επιλέγοντας επίσης redeem/εξαργύρωση στο κάτω μέρος της κεντρικής σελίδας του. Αναλυτικότερες οδηγίες για την εξαργύρωση μπορείτε να βρείτε εδώ.

Θέλετε να ενημερώνεστε για τις ειδήσεις και τις προσφορές στα ebooks; Κάντε like στη σελίδα του “Ηλεκτρονικού Αναγνώστη” στο Facebook και ακολουθείστε τον @eAnagnostis στο Twitter.