Κλήρωση για κλασικά ebooks από τις Εκδόσεις Κριτική

Σήμερα ο “Ηλεκτρονικός Αναγνώστης” σε συνεργασία με τις Εκδόσεις Κριτική προσφέρουν 6 δωρεάν ebooks από τρία βιβλία κλασικών συγγραφέων (δύο ebooks ανά τίτλο):

  • Ρώσικες ιστορίες μυστηρίου” (249 σελ, €8,99), από δέκα κλασικούς Ρώσους συγγραφείς, ανάμεσά τους τους Αλεξάντερ Πούσκιν και Νικολάι Γκόγκολ
  • Ο ιστός της αράχνης” (166 σελ, €6,99), όπου ο Γιόζεφ Ροτ καταγράφει με εντυπωσιακή ακρίβεια το κλίμα της εποχής που γέννησε το ναζισμό.
  • Ο δήμιος και το θύμα του” (320 σελ, €9,99), έναν ευσύνοπτος τρόπος να γνωρίσετε τον Μαρκήσιο ντε Σαντ μέσα από επιλεγμένα κείμενά του.
Τα e-books είναι σε μορφή ePUB και διαβάζονται σε όλες τις εφαρμογές και τις συσκευές με κλείδωμα Adobe (Adobe DRM).
Πώς μπαίνετε στην κλήρωση
Από τώρα και έως τις 3 το απόγευμα της Τρίτης (23/7) , μπορείτε να συμμετάσχετε στην κλήρωση με τους εξής τρόπους:

  • μέσω Facebook: Επισκέψου τη σελίδα του eAnagnostis.gr στο Facebook, κάνε Like και άφησε το σχόλιό σου κάτω από το post του διαγωνισμού.
  • μέσω Twitter: Τουιτάρετε αυτό το μήνυμα με τον τίτλο του βιβλίου που θέλετε να κερδίσετε (αντικαταστήστε το κείμενο μέσα στα εισαγωγικά): Κλήρωση στον @eAnagnostis για το ebook “ΤΙΤΛΟΣ ΒΙΒΛΙΟΥ” από τις Εκδόσεις @Kritiki_gr Μάθε πώς εδώ: http://goo.gl/tNGaTq
  • μέσω Google+: Επισκέψου τη σελίδα του eAnagnostis.gr στο Google+, πρόσθεσέ τη στους κύκλους σου (Add to circle) και στη συνέχεια άφησε το σχόλιο σου κάτω από το post του διαγωνισμού.

Την Τρίτη μετά τις 3 θα γίνει κλήρωση μέσω του random.org από ενιαία λίστα με τα ονόματα όσων δήλωσαν συμμετοχή. Τα ονόματα θα ανακοινωθούν στο αντίστοιχο κοινωνικό δίκτυο και το promo code θα σταλεί στους νικητές με προσωπικό μήνυμα.

Παραλαβή του e-book

To κάθε e-book θα παραδοθεί στους νικητές μέσω του ηλεκτρονικού βιβλιοπωλείου MyeBooks. Οι νικητές θα εξαργυρώσουν τον κωδικό που θα τους δοθεί στο λογαριασμό που έχουν ανοίξει ή θα ανοίξουν στο MyeBooks.

Θέλετε να ενημερώνεστε για τις ειδήσεις και τις προσφορές στα ebooks; Κάντε like στη σελίδα του “Ηλεκτρονικού Αναγνώστη” στο Facebook και ακολουθείστε τον @eAnagnostis στο Twitter.