Ηλεκτρονικά βιβλία και από το βιβλιοπωλείο Books2u.gr

Τη διάθεση ηλεκτρονικών βιβλίων ξεκίνησε το ηλεκτρονικό βιβλίοπωλείο Books2u.gr Τα e-books διατίθενται μέσα από τη νέα ηλεκτρονική διεύθυνση www.ebooks2u.gr ενώ στο www.books2u.gr θα βρείτε τα τυπωμένα βιβλία.
Το ebooks2u.gr χρησιμοποιεί την πλατφόρμα ηλεκτρονικών βιβλιοπωλείων της DigiBooks4All και διαθέτει 2.656 e-books στα ελληνικά από 60 εκδότες. Τα e-books είναι σε μορφή ePUB και PDF και τα προς πώληση είναι κλειδωμένα με Adobe DRM. Οι τιμές και και η μορφή στην οποία διατίθενται τα e-books καθορίζονται από τους εκδοτικούς οίκους. Στο site δίνεται η δυνατότητα περιήγησης στα e-books με βάση το συγγραφεά, τον τίτλο, τον εκδότη και τις θεματικές κατηγορίες των βιβλίων, ενώ υπάρχει και η δυνατότητα σχολιασμού των βιβλίων. Όπως προκύπτει από την ανακοίνωση του ebooks2u.gr, σχεδιάζουν να προσθέσουν και δωρεάν e-books.
Η ανακοίνωση του ebook2u.gr στο blog του:

Με μεγάλη μας χαρά σας ανακοινώνουμε ότι το Books2u.gr θέλοντας να συμβαδίσει με τις νέες τασεις και τεχνολογίες δημιούργησε ένα καινούργιο ψηφιακό χώρο στον οποίο θα μπορείτε να βρίσκεται τους αγαπημένους σας τίτλους βιβλίων σε ψηφιακή μορφή.
Επισκεφτείτε το www.ebooks2u.gr και σας δίνεται η δυνατότητα εκτός απο την αγορά ebooks να βρείτε free τίτλους τους οποίους μπορείτε να κατεβάσετε χωρίς καμμία χρέωση. Ένα απο τα πλεονεκτήματα της ψηφιακής μορφής είναι ότι μπορείτε να κατεβάσετε τα αρχεία σας όχι μόνο στον υπολογιστή σας αλλά και στην ταμπλέτα σας ή στο κινητό σας έχοντας έτσι τη δυνατότητα να έχετε τα αγαπημένα σας βιβλία πάντα μαζί σας. Στο ebooks2u.gr η συλλογή των ψηφιακών τίτλων εμπλουτίζεται καθημερινώς με νέες προσθήκες. Αν όμως κάποιο αγαπημένο σας βιβλίο δεν υπάρχει μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας και θα προσπαθήσουμε να κάνουμε πραγματικότητα την ψηφοποίηση του τίτλου σας.
Επισκεφτείτε τη νέα μας προσπάθεια στο www.ebooks2u.gr και περιμένουμε τις απόψεις σας και την κριτική σας για να βελτιωθούμε ακόμα περισσότερο.
Με εκτίμηση,