Δωρεάν όλα τα τεύχη του uDriver, ελληνικού περιοδικού αυτοκινήτου ειδικά για το iPad

Εξώφυλλο τεύχους Ιουνίου

Το τεύχος Ιουνίου του uDriver είναι διαθέσιμο στο App Store και, όπως και τα προηγούμενα τεύχη, είναι δωρεάν. Με αναβάθμιση που έγινε στην εφαρμογή είναι πλέον δυνατό να αποθηκευτούν στο iPad μέσω του εικονικού “περιπτέρου” όλα τα τεύχη συγχρόνως.

Τα θέματα του τεύχους Ιουνίου:

Στο τεύχος Ιουνίου, μεγάλο αφιέρωμα στο Ράλυ Ακρόπολις με διαδραστικούς χάρτες των ειδικών διαδρομών, όλους τους συμμετέχοντες αλλά και ένα εκτεταμένο και εντυπωσιακό φωτογραφικό αφιέρωμα στους νικητές του διάσημου αγώνα από το 1953 μέχρι σήμερα! 

Ακόμα, οδηγούμε το facelift της Mercedes C Class, τη νέα λιμουζίνα της Peugeot, 508 και το απίθανα εξοπλισμένο αλλά οικονομικό Audi A4 1.8T. Δοκιμάζουμε το σπορ υβριδικό της Honda CR-Z, το κουκλίστικο αλλά και δυναμικό DS3 της Citroen και την Alfa Romeo MiTo όπως βελτιώθηκε για το 2011. Γνωρίζουμε από κοντά τη βολίδα της Ducatti, Diavel θυμόμαστε το ιστορικό 2CV της Citroen και την απόλυτη αγωνιστικά συνεργασία Porsche-Martini. 

Στο ένθετο U+, σας δείχνουμε το μέλλον με το πρωτόκολλο NFC που θα ενσωματωθεί στα κλειδιά των αυτοκινήτων και θα αλλάξει τη ζωή μας. Βρίσκουμε για εσάς τις καλύτερες φωτογραφικές εφαρμογές που υπάρχουν σήμερα στο AppStore αλλά παρουσιάζουμε και μία ομάδα «δυνατών» φωτογραφικών μηχανών για όσους οι δυνατότητες των κινητών στην φωτογραφία δεν είναι αρκετές.!

Εικονικό “περίπτερο” για το κατεύασμα όλων των τευχών

Το uDriver είναι ένα νέο ελληνικό αυτοκινήτου, που κυκλοφόρησε για πρώτη φορά τον Απρίλιο του 2011. Δε θα το βρείτε όμως στο περίπτερο της γειτονιάς σας, αλλά αποκλειστικά στο App Store της Apple. Είναι εξαρχής και αποκλειστικά σχεδιασμένο για το iPad και είναι δωρεάν. Δημιουργός της εφαρμογής-περιοδικό είναι η TabGate, που την έχουμε ξανασυναντήσει, καθώς είναι η εταιρεία που έχει αναπτύξει επίσης την εφαρμογή των Εκδόσεων Μεταίχμιο για το iPad.

Το περιοδικό είναι μηνιαίο και περιλαμβάνει άρθρα για αυτοκίνητα, μηχανές, υβριδική τεχνολογία και οδική ασφάλεια, καθώς και αγωνιστικά και ιστορικά θέματα. Η θεματολογία του επεκτείνεται επίσης γενικότερα τεχνολογία, το design και τα ταξίδια και ιδιαίτερα τα ξενοδοχεία. 
Εναλλακτικό εξώφυλλο του τεύχους Ιουνίου
Έχει καταβληθεί προσπάθεια το uDriver να αξιοποιήσει τις νέες δυνατότητες για την ηλεκτρονική ανάγνωση περιοδικών που δίνει το iPad, ένας τομέας που έχει αποδειχτεί διεθνώς πολύ πιο δύσκολος μετά τον αρχικό ενθουσιασμό που είχε επικρατήσει. Έτσι, το uDriver περιλαμβάνει πολλά βίντεο, εκατοντάδες φωτογραφίες και επεξηγηματικά σχεδιαγράμματα που εκμεταλλεύονται τις δυνατότητες που δίνει η αφή. Έτσι, ο πυρήνας κάθε περιοδικού αυτοκινήτου, οι δοκιμές, συνοδεύονται με άμεση πρόσβαση σε βίντεο και φωτογραφίες πέρα από το κλασικό και αναμενόμενο κέιμενο και τους πίνακες και με τα τεχνικά χαρακτηριστικά.
Μέσα από την εφαρμογή, μπορούμε να μεταφερθούμε στο site του περιοδικού, αλλά και στα site των εταιρειών αυτοκινήτου στην Ελλάδα, ενώ μπορούμε να αγοράσουμε ξεκινώντας από την εφαρμογή τα gadgets που προτείνονται.
Το μέγεθος του κάθε τεύχους του περιοδικού είναι, όπως συμβαίνει συνήθως με τα περιοδικά για το iPad, 229MB, οπότε προσέξτε να διαθέτετε αρκετά χώρο στη συσκευή και, βέβαια, μη χρησιμοποιήσετε τη 3G σύνδεσή σας για να το κατεβάσετε. Ανάλογα και με την ταχύτητα internet που έχετε, μπορεί να χρειαστεί λίγη υπομονή.
Το uDriver είναι το πρώτο ελληνικό περιοδικό αυτοκινήτου αποκλειστικά για iPad, ενώ το Δεκέμβριο είχε κυκλοφορήσει και το byteme.digital, πρώτο ελληνικό περιοδικό υπολογιστών επίσης για το iPad.