Αναβάθμιση της εφαρμογής MyeBooks για το iPad

Με διαδοχικές αναβαθμίσεις η εφαρμογή MyeΒοοκs R για το iPad προσαρμόστηκε στις πρόσφατους κανόνες της Apple για τις εφαρμογές των online βιβλίοπωλείων και πρόσθεσε κάποιες επιπλέον δυνατότητες. Έτσι, στην τρέχουσα εκδοχή της εφαρμογής (1.8) οι χρήστες της μπορούν να έχουν πρόσβαση στα e-books που έχουν αγοράσει και να τα κατεβάζουν στο iPad τους. Επιπλέον, δίνεται η δυνατότητα εμφάνισης του καταλόγου των βιβλίων με μεγάλα εξώφυλλα (πέρα από την εμφάνιση σε 1 ή 2 στήλες), επιτρέπεται η ταξινόμηση των βιβλίων κατά ημερομηνία κατεβάσματος, τίτλο ή συγγραφέα, ενεργοποιηήθηκε η live λήψη ειδήσεων, βίντεο κλπ σε σχέση με τα βιβλία, ενώ ο χρήστης μπορεί να δημιουργήσει λογαριασμό Adobe ID (για την υποστήριξη e-books με κλείδωμα) μέσα από την εφαρμογή.

To MyeBooks R είναι η εφαρμογή του ηλεκτρονικού βιβλιοπωλείου με ελληνικά e-books MyeBooks.gr και υποστηρίζει την ανάγνωση e-books σε μορφή ePUB και PDF, κλειδωμένων με Adobe DRM ή χωρίς κλείδωμα. Η εφαρμογή υποστηρίζει τη σύσταση βιβλίων μέσω Facebook, Twitter και email, την οργάνωση των βιβλίων σε φακέλους και την αναγνωσή τους με παραμετροποίηση του μεγέθους της γραμματοσειράς για τα ePub και pinch-to-zoom για τα PDF.

Ακολουθώντας τους κανόνες της Apple, μπορεί κανείς να διαβάσει ebooks που έχει αγοράσει από το MyeBooks (ή από άλλα βιβλιοπωλεία και εκδότες που χρησιμοποιούν το κλείδωμα της Adobe) και δικά του βιβλία, αλλά δεν μπορούν να γίνουν μέσα από την εφαρμογή αγορές, μόνο περιήγηση στον κατάλογο με τα διαθέσιμα βιβλία. Οι αγορές πρέπει να γίνουν μέσα από τον browser.

Η εφαρμογή MyeBooks R τρέχει σε iOS 3.2 ή νεότερο και έχει μέγεθος 35,1 MB. Κοστίζει €1,59. Δείτε εδώ για περισσότερα screenshots και τις άλλες δυνατότητες της εφαρμογής.