8 δωρεάν e-books από τις εκδόσεις Καστανιώτη

8 e-books σύγχρονων Ελλήνων συγγραφέων δωρεάν προσφέρουν οι Εκδόσεις Καστανιώτη. Τα e-books διατίθενται σε μορφή epub, που είναι η πιο κατάλληλη μορφή αρχείου για ανάγνωση σε e-readers (ηλεκτρονικούς αναγνώστες), αλλά και σε smartphones.
Σημαντικό είναι ότι εδώ δεν πρόκειται για βιβλία χωρίς πνευματικά δικαιώματα, αλλά προέρχονται από τη βιβλιοπαραγωγή του Καστανιώτη 2000 – 2004, είναι αρκετά πρόσφατα δηλαδή. Τα ονόματα των συγγραφέων είναι αρκετά γνωστά στο πλαίσιο της σύγχρονης νεοελληνικής λογοτεχνίας (links προς τη Βικιπαίδεια): Ντόρα Γιαννακοπούλου, Στέφανος Δάνδολος, Λένα Διβάνη, Ιωάννα Μπουραζοπούλου, Βασίλης Παπαθεοδώρου, Αλέξης Σταμάτης, Ευγενία Φακίνου, Λένος Χρηστίδης.
Οι Εκδόσεις Καστανιώτη διαθέτουν επίσης ειδική σελίδα με δομή και περιεχόμενο φιλικό για smartphones και ειδικά για iPhone και iPod Touch, για να κατεβάσετε τα e-books κατευθείαν στη συσκευή σας.
Τα 8 ήλεκτρονικά βιβλία του Καστανιώτη δίνονται προεγκατεστημένα και με την αγορά των BeBook, BeBook Mini, Bookeen Cybook Opus και Bookeen Cybook GEN 3 Gold.