Αναλυτικός οδηγός αγοράς από Ελλάδα και Κύπρο: βασικό Kindle | Kindle Paperwhite | Kindle Fire HD

Τετάρτη, 1 Μαΐου 2013

Ξενόγλωσσα ebooks από το Cosmote Books


Ξενόγλωσσα ebooks πρόσθεσε στο βιβλιοπωλείο του το Cosmote Books. 443.485 ebooks στα αγγλικά διατίθενται από το βιβλιοπωλείο και καλύπτουν όλες τις κατηγορίες βιβλίων, από τη λογοτεχνία και το δοκίμια μέχρι τους οδηγούς μαγειρικής και τα ακαδημαϊκά βιβλία. Τα ebooks είναι ταξινομημένα σε κατηγορίες και υποκατηγορίες ανάλογα με τη θεματική τους, ενώ ο αναγνώστης μπορεί να δει αποκλειστικά τα ελληνόγλωσσα ή τα ξενόγλωσσα ebooks. 

Στο πλαίσιο της καμπάνιας της με SMS σε συνδρομητές του δικτύου της, η Cosmote απέστειλε μηνύματα ειδικά για τα ξενόγλωσσα ebooks. 

Το Cosmote Books διαθέτει επίσης 4.253 ebooks στα ελληνικά από περισσότερους από 70 εκδοτικούς οίκους.

Στο επόμενο χρονικό διάστημα το Cosmote Books αναμένεται να προσθέσει στο κατάστημά του και έντυπα βιβλία.

1 σχόλιο:

  1. Τα βιβλία του ebook store είναι ΠΑΝΑΚΡΙΒΑ. Χιλιες φορές να τα αγοράσει κανείς από το Amazon, ειδικά αν μιλάμε για βιβλία σε ηλεκτρονική μορφή (που γι' αυτά μιλάμε στην τελική).

    Για παράδειγμα, το βιβλίο του Jo Nesbo με τον τίτλο Phantom. Στο εγγλέζικο amazon τιμάται 6,61 ευρώ το paperback και 4,13 ευρώ η ηλεκτρονική έκδοση για Kindle (δηλ. .mobi format που μια χαρά το διαβάζουν σχεδόν όλοι οι ebook readers και τα tablet). Η τιμή του στο ηλεκτρονικό κατάστημα της Cosmote είναι ... 10,49 ευρώ, αν έχουν τον θεό τους. Χωρίς μεταφραστές, χωρίς χαρτί. Μια σκέτη εισαγωγή και μάλιστα με φόρο πληρωμένο στας Ευρώπας.

    Δεν ξέρω τι νομίζουν ότι πουλάνε, εγώ πάντως δεν θα αγόραζα. Τελευταία φορά που το έψαξα δεν μου κρέμμεται ταμπέλα απ'το λαιμό που να γράφει "ηλίθια".

    ΑπάντησηΔιαγραφή