Σε ebook το νέο μυθιστόρημα “Πηνελόπη online” της Ντίας Μέξη-Τζόουνς

Σε ebook από το iBookstore της Apple και το PERIZITITO.GR διατίθεται το μυθιστόρημα “Πηνελόπη online” (270 σελ, €5,99) της Ντίας Μέξη-Τζόουνς. Πρόκειται για μια προσεγμένη αυτοέκδοση από τη συγγραφέα όπως φαίνεται ήδη από το προσεγμένο εξώφυλλο. Η Μέξη-Τζόουνς “με πιπεράτο χιούμορ και αφοπλιστική ειλικρίνεια, αφηγείται μια αλέγκρα αναζήτηση ταυτότητας και διεξόδου από το καθημερινό ιντερνετικό, και όχι μόνο, μπούχτισμα”.
Η ηρωίδα, η Πηνελόπη, που διαθέτει και προφίλ στο Facebook, ταλανίζεται από μια σειρά από βασανιστικά ερωτήματα: 

“-Μπορεί να μου πει κάποιος, ποιά είμαι αυτές τις ημέρες;

-Πώς να παραμείνω Ελληνίδα, ενώ δεν μένω πια στην Ελλάδα;
-Είμαι Ελληνίδα τώρα ή έχω μόνο μια ελληνική ψηφιακή περσόνα;
Είμαι μια μοντέρνα Αθηναία Πηνελόπη. Τόσο μοντέρνα που δεν μένω πια στην Αθήνα.

-Άραγε, τι σκέφτονται οι ξένοι για μένα;

Νομίζω ότι είμαι ένα μεταλλαγμένο προιόν. Γίνομαι Αγγλίδα, ίσως αρχίζω να μοιάζω και σ’αυτές!
Μερικά πράγματα όμως παραμένουν σταθερές αξίες. Περιστοιχίζομαι από σύζυγο, παιδιά και μυστήριους θαυμαστές. Παρτάιμ αριστοκράτες και Ονλάιν εραστές.
Όλα αυτά συμβαίνουν στην λιλιπούτεια πόλη της Τζέιν Όστεν, το Μπαθ. Μόνο, που μόλις ήρθα, η Τζέιν έφυγε και μ’αφησε στο πόδι της να γράψω το καλύτερο ελληνικό μυθιστόρημα με τίτλο «όταν το σουβλάκι συνάντησε τα φις εντ τσιπς».
Η Πηνελόπη Online είναι μια ρομαντική κωμωδία σαν το ‘Τέσσερις γάμοι και μια κηδεία’ αλλά με καλύτερες συνταγές !”

Το πρώτο βιβλίο της Μέξη-Τζόουνς είναι το best seller “Ο Τζόνι κι Εγώ” από την Εμπειρία Εκδοτική, όπου και πάλι πρωταγωνιστεί η Πηνελόπη.

To ebook από το iBookstore διαβάζεται με την εφαρμογή iBooks σε iPhone, iPod touch και iPad, ενώ το ebook στο PERIZITITO.GR έχει social DRM και διαβάζεται με όλες τις συσκευές και τις εφαρμογές που υποστηρίζουν ePUB και μπορεί να μετατραπεί σε Mobi για Kindle