Το Cybook Opus της Bookeen διαθέσιμο σε 7 χρώματα και στην Ελλάδα






Σύμφωνα με την Bookeen Ελλάδας, σε 7 χρώματα, πέρα από το λευκό, θα διατίθεται σε λίγες μέρες και στην Ελλάδα ο ηλεκτρονικός αναγνώστης της Cybook Opus. Τα χρώματα είνα τα μπλε, κόκκινο, πορτοκαλί, πράσινο, μαύρο, γκρι και ροζ. Όπως και στις άλλες ηλεκτρονικές μας συσκευές, έτσι και στους ηλεκτρονικούς μας αναγνώστες, που μάλιστα είναι κάτι που θέλουμε να έχουμε μαζί μας συνεχώς, πέρα από τα τεχνικά χαρακτηριστικά μετράει και το design. Τα χρωματιστά Cybook Opus είναι λοιπόν μια χρήσιμη προσθήκη στην ελληνική αγορά ηλεκτρονικών αναγνωστών, όπου κυριαρχεί το λευκό και το μαύρο. To Cybook Opus μπορείτε να το αγοράσετε είτε κατευθείαν από το site της Bookeen στην Ελλάδα (περιλαμβάνει πλούσια τεχνική περιγραφή) είτε από καταστήματα με Η/Υ. Τα χρωματιστά Cybook Opus βρήκαμε ήδη σε τέσσερα χρώματα (κόκκινο, πορτοκαλί, πράσινο, μπλε) στο you.gr και τις επόμενες μέρες θα είναι διαθέσιμα και τα υπόλοιπα (π.χ. στο Public).


Τα χαρακτηριστικά των χρωματιστών Cybook Opus είναι σε γενικές γραμμές τα ίδια με το αυτά του αποκλειστικά λευκού προκατόχου τους. Πάντως, έχει γίνει αναβάθμιση του λογισμικού που επιτρέπει στη συσκευή να μπαίνει σε deep sleep mode (με ελάχιστη κατανάλωση ενέργειας) και να ανάβει σε μόνο ένα δευτερόλεπτο. Μάλιστα η συσκευή στο καινούριο διάφανο κουτί είναι σε deep sleep mode, οπότε βλέπει κανείς άμεσα τη λειτουργία του ηλεκτρονικού χαρτιού.

Το Cybook Opus έχει οθόνη 5 ιντσών, έχει βάρος μόλις 150 γραμ., εσωτερική μνήμη 1GB και μπαταρία που διαρκεί δύο βδομάδες ή 8.000 αλλαγές σελίδας. Η τιμή του είναι στα €239. Θα επανέλθουμε για αναλυτικότερη παρουσίαση τις επόμενες ημέρες.