Τη διάθεση ebooks ξεκίνησε το βιβλιοπωλείο IANOS

Την πώληση ηλεκτρονικών βιβλίων ξεκίνησε το βιβλιοπωλείο IANOS από το ηλεκτρονικό του κατάστημα. Μέχρι στιγμής διατίθενται ebooks από τις εκδόσεις Ίκαρος, Καστανιώτης, Μεταίχμιο, Πατάκης και Ψυχογιός, συνολικά 1116 τίτλοι. Σε κάθε ebook υπάρχει η ένδειξη αν πρόκειται για PDF ή για ePUB. 
Η περιήγηση στο κατάστημα γίνεται με βάση τις νέες κυκλοφορίες ή τις βιβλιοπροτάσεις της ομάδας του βιβλιοπωλείου. Τα ebooks ταξινομούνται επίσης με βάση τις θεματικές κατηγορίες, το χρόνο κυκλοφορίας, το όνομα του συγγραφέα και του εκδότη, την τιμή και τις πωλήσεις τους. Ο IANOS επίσης έχει δημιουργήσει σελίδα με αναλυτικές οδηγίες για τον τρόπο απόκτησης και ανάγνωσης των ebooks.



Θυμίζουμε ότι τα ebooks των εκδόσεων Μεταίχμιο, Πατάκης και Ψυχογιός χρησιμοποιούν το κλείδωμα  (DRM) της Adobe και διαβάζονται με όλους τους ηλεκτρονικούς αναγνώστες και τις εφαρμογές που υποστηρίζουν το κλείδωμα εκτός του Kindle. Τα ebooks των εκδόσεων Ίκαρος και Καστανιώτης ενθέτουν υδατογράφημα με τα στοιχεία του χρήστη (Social DRM) και επιτρέπουν τη μετατροπή σε Mobi για Kindle (οδηγός βήμα βήμα για τις μετατροπές).