Σημαντικό firmware update για τον ηλεκτρονικό αναγνώστη BeBook Neo

Αναβαθμίστηκε το firmware (λειτουργικό + υπόλοιπο software) του ηλεκτρονικού αναγνώστη BeBook Neo (6 ίντσες, ηλεκτρονικό χαρτί, οθόνη αφής με γραφίδα, WiFi internet). Με την αναβάθμιση βελτιώνεται η πλοήγηση στο internet και προστίθεται η λειτουργία text-to-speech (η συσκευή διαβάζει το κείμενο, μόνο στα αγγλικά).

Αναλυτικότερα:

  • Βελτιώθηκε η ταχύτητα του browser και προστέθηκε η δυνατότητα για cookies, καθώς και η διαγραφή τους μετά το τέλος κάθε session. Προστέθηκαν επιλογές στη ρύθμιση της σύνδεσης στο internet. Διορθώθηκαν κάποια προβλήματα με το πληκτρολόγιο κατά την πλοήγηση στο internet και βελτιώθηκε η χρήση των bookmarks. Διορθώθηκαν προβλήματα κατά το κατέβασμα αρχείων ePUB.
  • Προστέθηκε η λειτουργια text-to-speech (μόνο αγγλικά)
  • Προστέθηκε η υποστήριξη αρχείων DOC βελτιώθηκε η υποστήριξη των PDF.
  • Έγιναν βελτιώσεις στο user interface
  • Προστέθηκαν υποστηριζόμενες γλώσσες
  • Έγιναν βελτιώσεις στη σύνδεση με υπολογιστές Mac

Κατεβάστε το firmware update από τη σχετική σελίδα της BeBook, όπου και οι αναλυτικές οδηγίες για το πώς να κάνετε την αναβάθμιση. Για την αναβάθμιση θα χρειαστείτε μια κάρτα SD. Μήν ξεχάσετε να κάνετε back-up τα ebooks σας.

Για να δείτε ποια version του firmware τρέχει το BeBook Neo που έχετε επιλέξτε Settings και στη συνέχεια About. To firmware update έχει τον κωδικό 1.5 BETA 20110105.

Το BeBook Neo διατίθεται στην Ελλάδα από τα Public και την BeBook Ελλάδας.

Διαβάστε επίσης: